加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉]]我吾比你做TB,你只可以系我條女!!'* 好正架@v@
載入中 ...
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
轉]]我吾比你做TB,你只可以系我條女!!'* 好正架@v@

[鈴鈴]..

有一隻手按停左個鬧鐘,

牙麗 : til,又要番學= =, ! [ 起左身]

[ BECASUE OF U ..I AM AFRAID ] 電話鈴聲

牙麗 : 喂 ?咩事?

牙心口甜 : 麗麗愛人,仲吾起身?

牙麗 : 而家起囉 ! 20分鐘樓下等xd !

牙心 : 好啦 !我幫你買埋早餐

牙麗 : bye ! [ cut左線]

牙麗就入左廁所,

牙麗就望住塊鏡,真係好嬲 !點解身材咁好 !!

牙麗忍吾住扲左條布條,好大力咁[cool]緊個胸部

牙麗 : cool左你,我仲吾似一個TB ?XD [ 望住塊鏡]

媽媽 : 屌,你出黎未呀 [拍廁所門]

牙麗好無奈,出左廁所,

牙麗 : 你咩事呀,一早嘈到成隻狗咁

媽媽憤怒 : 你話我似狗?

媽媽見到牙麗個胸,好似細左個cup

媽媽突然摸牙麗個胸部,

媽媽恥笑 : 哼,你做咩又咁整個胸牙,吾怕變形牙-v-

牙麗打開佢隻手,啤住佢

牙麗 : 你理得我,唔好掂我

媽媽 : 你好啦wow , 我話哂系你牙媽

牙麗 : 我媽媽一早死左,你只系一個2奶

媽媽諗住一把cum佢,但牙麗快佢一步,捉住佢隻手

媽媽 : 你 !! [嬲到出吾聲]

牙麗 : 你仲以為我係以前柔弱既牙麗? 2娘,我諗你以前都打夠啦可?

牙麗 : 仲唔快d整下你個頭出去勾佬?

媽媽 : 死8po, 放開我 !

牙麗thing甩左佢隻手,出左門口返學..

但出門口之前,牙麗講左句說話

牙麗冷淡 : 我吾會忘記你比我既痛苦,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
[電梯]

牙麗望住自己隻左手,佢系用左手套..

因為,係佢2娘狠心咁一刀桶落去..

隻手好似有一條好嘔心既蟲移動

牙麗自言自語 : 點解當年你一d愛都吾肯比我,,

一出左電梯,牙心就衝埋黎捉住我,

牙心 : 做咩咁遲牙/.\ ! 我等左你好耐

牙麗 : 哈,我今日遲左..

牙心摸我塊臉,有d吾系咁信我/.\

牙心 : 咁,我地番去啦..-33-

牙麗捉住牙心隻手,牙心佢好怕羞,只係傻傻咁笑-v-[學校]

MISS : 今日黎左2個新同學,佢地係新轉黎既

牙商大叫 : 仔定女呀 !

牙9 : 你吾比係人妖牙 xd

牙芷 : 哈哈,你地嘈夠未呀 ? 當miss死架?

全班係度大笑,而miss又吾敢出聲 ! /.\

因為呢度好多學生都有料,有人照,miss 點敢撩佢地 !

miss : 嗯,入黎啦 ![ 望住門口]

牙心同牙麗入左去..@0@ !

牙心甜笑 : 大家好,我叫左寧心 !

好多男仔呆左..呢d不食人間煙火既女仔..真係好靚..

而另外一個,點講好呢,好清秀既男仔 !

好多女仔巳經打緊眼色,電死佢XD !

但佢唔似牙心成日笑,比較冷淡D, 但好似有D邪氣咁 !

而..有個男仔坐埋左一邊 , 只係用一雙好尖銳既眼睛望住牙麗..

佢既眼光好似睇穿所有野咁..

miss: 牙心你坐係牙9隔黎,而你..你叫咩名?

牙麗 : 睇下點名簿.. [壓低左把聲]

miss : 你..你係 .. [ look大對眼]

牙麗啤住佢,好似叫MISS唔好出聲,

miss : 嗯,嗯..你坐係牙風隔黎,

miss : 扲中文書出黎,今日教既係五言絕詩

但係冇人聽佢講,好多人都係度玩,訓教,食野

牙9 : 喂,靚女HALO !

牙心甜笑 : 你好..

而牙麗一坐低個位 ,佢隔黎個個男仔好客氣咁同佢SAY HI

牙風微笑 : 你好呀 ! 我叫牙風 [伸左隻手出黎]

牙麗心諗 : 佢笑客好冷..唔似真係打招呼..

牙麗冇理佢,只係扲左本書抄低筆記..

牙風見到佢隻手用左手套,都唔為難佢,微笑咁收番隻手埋去

但牙風眼神係好似睇穿牙麗,令人諗唔到佢想點..好神秘既男仔

牙9突然捉住牙心隻手 , 有D淫淫地咁望住..

牙心驚叫 : 嗯..唔該..放..

牙芷 : 哇,我屌你呀,比人捉住隻手JA,係度呻吟?

牙心緊張 : 唔..係..唔..佢捉..

牙芷 : 妖,係咁HIGH你做比我睇啦,8PO,你叫得好嘈

牙雪 : 喂,係都叫大聲D啦 ! 你三圍幾多牙?

牙9 : 哈哈,我估都有32b ,

牙商忍唔住出左聲,行埋牙9個邊

牙商 : 喂,牙9,唔好玩啦,

牙9淫笑 : 商哥,你聽唔到佢叫,好high咩 !

牙雪 : 係囉 !! [ 踩多幾腳]

牙心督黎喊 : 我..我唔係呀 !!

[啪]一聲,成班人呆左,因為牙麗巳經一把cum左牙9塊臉..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
第3 !

牙9推開牙心 , 扯住牙麗件杉,握緊拳頭

牙9大叫 : 仆你個街,知唔知唔知我係邊個 !

牙麗冷淡 : 唔知,仍都唔想知

牙9 : 食屎啦垃圾 !

牙9一拳打落牙麗塊臉,但牙9突然叭左落地下..掩住個肚

其實牙麗趁牙9冇注意,一腳踢佢個肚

牙麗 : .. 憑咩打我?話我係垃圾?搞我條女就唔岩啦

牙麗扶起牙心,同牙心去廁所..

成班人呆左,但有一班女都唔gur,跟左牙心去女廁..

牙商可惜 : 妖,諗住英雄救美tim !

MISS見到咁既場面,都有D腳軟,佢唔想咁快冇左個飯碗呀/.\ !

MISS大叫 : 今堂自修 !

牙心就自己入左女廁,而牙麗就係門口等佢,

牙心好大力咁洗,想忘記頭先個種嘔心既感覺 !

牙心憤怒 : 你點可以咁對我.. !!

牙心 : 我係屬於牙麗架 !!

牙芷見到牙麗企左係門口,

牙芷 : 比我入去,人妖

牙麗都係冇反應 , 都係企左係門口

牙芷嬲爆 : 你 !!

牙芷打算衝入去,但估唔到牙麗抱住佢條腰 !

牙芷大叫 : 救 ...

仲牙麗快佢一步,用隻手掩住佢個咀 ..

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
牙麗 : 你太嘈啦,我唔鐘意

牙芷面紅,佢估唔到呢個..清秀既男仔咁大力..

牙心甜笑 : 牙麗 !

牙麗好快咁放開牙芷,望住牙心

牙麗淡笑 : 你得啦 ?

牙心 : 嗯嗯,我地去食午飯啦 !!

牙麗就同牙心去左CANTEEN食飯,

牙芷就呆左,摸住佢個咀唇..

牙芷迷惑 : 佢隻手好滑,有好香既味道..

[CANTEEN]

牙心 : 牙麗,我想食豬扒飯 !

牙麗 : 嗯,好..你等我好唔好?

牙心 : 嗯嗯 ! 要我等到你接受我都得..

牙麗緊係知道牙心暗示,但佢真係對牙心冇咩FEEL

只係妹妹咁對待,拒絕可能個傻妹..唉

牙麗出左去之後,留低牙心係到等..

牙心 : 只想愛你 .. [唱歌]

牙雪 : 睇下個白痴做咩

女A : 喂,整佢啦,個樣咁姣 @

女B : 佢一定溝牙商哥!!

牙雪 : 都好 ! 我怕佢搶左商哥哥 !

牙雪就扲左杯水,係牙心個頭頂倒落去..

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
牙雪就扲左杯水,係牙心個頭頂倒落去..

牙麗 : !!牙心

牙麗打算衝過去救牙心,但有隻手捉住佢件杉[就]

牙麗轉身,望住個個人,但佢係牙風..

牙麗冷淡 : 放手 !

牙風微笑 : 你知唔知廁所係邊?

牙麗 : 我叫你放手呀 !

[呀],有一把女聲大叫 !

牙雪仲衰到倒d提子汁落佢個身,

有d人都想幫牙心,但佢地又吾敢同牙雪對抗 !/.\

牙心忍住喊 :唔好再倒啦/.\ !!

牙麗見到牙心咁比人玩,打算打甩牙風隻手

但牙風竟然用另一隻手捉住佢隻手,佢隻手咁熱力傳入牙麗冰涼既手..

牙麗面紅 : 放開 !! [ 係咁爭扎]

牙麗心諗 : 點解..佢咁大力..咁放肆!!

牙風搖頭 : 你同我講左先,我真係唔知..你明知你唔講我唔會放手..

牙麗 : 妖,前面轉左再轉右,放開 !

牙風放開左, 但仲望住佢用左手套既手..

牙麗整好左個手套,諗住教訓d bitch !

但牙心..竟然走左 ? 佢去左邊?

牙麗行左過去搵牙雪,但佢見到牙雪臉上有手掌印 ! \_/

牙麗 : 牙心係邊?

牙雪 : 咩呀,死撚開啦 [ 掩住塊臉]

牙麗 : 你講唔講..

牙雪 : 我係唔講,你吹bb 呀 -3- !

牙雪講完之後 , 竟然比牙麗推落張椅子

牙麗握左佢下把,大力咁抬高,好惡咁啤住佢,

牙麗 : 佢有咩事,你都唔好得去邊 !

牙麗之後放開牙雪,離開左canteen..

牙雪摸左自己比人打到紅哂既面,佢心入面有個陰謀 !

牙雪心諗 : 人妖,你放學你就死..哈哈

頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6721
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
[放學]

牙麗 : 死啦,牙心係邊..佢今日都冇番下午既?/.\

牙麗扲住張紙條,話牙心係籃球場,叫佢接佢

牙麗上左籃球場,但佢只係見到牙心?..

牙麗 : ? [ 咩事牙-0- ?]

牙麗唔想SIDE時間,打算離開 !

突然,有人係後面捉住牙麗雙手,

牙心好快咁一把CUM落去 ,CUM到牙麗口角有血..

牙9又幾拳咁打佢個肚,用盡哂力..

但牙麗一聲都冇叫過,係度死忍..咬緊牙關/.\ !

因為..呢D小小痛,唔值得叫 ! 我叫代表我好痛 !佢地一定聽到好心涼!

之後牙麗叭左落地下..個表情好痛苦 !

而遠處有一個男仔係度睇哂一切..佢既表情都好冷淡..

牙心 : 喂,今日好型既? 仲話咩我唔好得去邊MA !

牙9 : 而家我地還番比你既 ..

牙9諗住一腳踩佢個肚,但佢見到..牙風坐左係籃球場,微笑咁望住佢地..

牙9 : 哼,今次我放過你 ! 牙心,我地走 !

牙雪 : 下,咁少 !? 唔撚咁想放過佢WOR !

牙9低聲 : 見唔見到牙風 ?佢對住我地微笑..仲唔走 !

牙雪聽到,人都呆左..牙風會笑..一定係唔好既預算 !

牙9同牙雪用左幾句難聽既粗口話完佢就走左,留低左牙麗係度..

牙麗個頭望向金黃色既天空..佢幾耐冇望個黃昏?

自從媽媽死左 ? 爸爸娶左2奶?比2奶欺負?

牙麗苦笑,佢真係唔知..真係唔知..

突然眼前比一個黑影遮哂..

牙風微笑 : 頭先做咩唔求救 ? 牙麗..

牙麗mak大對眼 ,點解佢知道我叫咩名!咁佢會唔會知道我性別!!

頂部
粉=]]
中級會員

會員編號 180526
精華 0
積分 951
帖子 316
威望 0 點
I-See幣 13687 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-24
註冊天數 6518
狀態 離線
  只顯示 粉=]] 的帖子
好睇!
快post

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6134
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
真係正喎...
PO呀..PO呀...
我要睇..
十卜..
支持呀...

頂部
┌貞┐∼*
嬰兒上路

會員編號 163909
精華 0
積分 416
帖子 82
威望 0 點
I-See幣 10310 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-14
註冊天數 6559
狀態 離線
  只顯示 ┌貞┐∼* 的帖子
仲有冇呀?
我十卜你嫁!!!
快d post喇!!

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6594
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
睇過..
真係好好睇架

我叫Dong : ]
MsN:SkY_MhT@hotmail.com
♥可以做個朋友嗎?
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...