加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉---]...*////....,,,當校花,,,///不一定幸福..(ch11)
載入中 ...
mabel_0628
初級會員

會員編號 347723
精華 0
積分 613
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12921 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-17
註冊天數 6131
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 mabel_0628 的帖子
嘩...勁好睇呀!~快d再post啦!~

揧R不上你這惡魔
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
charco_yik
中級會員

會員編號 54391
精華 0
積分 1383
帖子 403
威望 0 點
I-See幣 13725 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-15
註冊天數 6771
狀態 離線
  只顯示 charco_yik 的帖子
不錯嘛~不過d關系有少少亂

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★牙∥恩☆
中級會員

會員編號 348335
精華 0
積分 982
帖子 323
威望 0 點
I-See幣 13989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-19
註冊天數 6129
來自 香港
狀態 離線
幾好睇呀!
+卜呀...

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6252
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
快D POZ,,,
快D POZ,,,
勁好睇呀!!!*

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
I-See幣 14616 錢
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第九章      愛上不應愛的..///你
希:haha∼你講左呢個咁大既秘密出黎,唔好怪我對雪做D乜ar∼
怡:你試下low
希:好ar,不過呢D野唔洗我親自落手既
怡:你講呢句野咩意思
希:咪就係呢句野既意思low∼走先,無雪係到就係悶死我
瑤:咁我呢,希希><
希:唔好再叫我希希la,你唔知我日日換女架咩,同左你一齊咁耐••我好無引囉,更何況我無鍾意過你∼我鍾意既係••••••(未講完)
瑤:咩話?!無引?好ar,你叫林晞雪小心D
希:我有話鍾意佢咩?死87(心諗:講大話都要架la)
瑤:唔知ar∼我鍾意點就點,你睇住黎••睇住個87雪點樣死係我手上!(走左)
怡:你係咪犯賤ar,咁激佢,你唔係唔知佢痴線架la
希:放心∼我唔會比雪有事••
峰:有D人ar,又話唔鍾意雪ar,依家又咁關心佢ar
希:(準備一拳打過去)
峰:(閃開左)哇!死人架會,怡∼我都係走啦,對住呢個癲佬死左都唔知咩事
希:你話邊個癲佬ar
怡:ha><邊個認邊個就係,好la,老公你走先,8
峰又走埋,得返怡龍希係房
希:唉∼開口埋口老公老公,人地都未叫你老婆la(訓左係自己張床到)
怡:(無理希)龍∼唔好咁cool,出下聲la
龍:無野講咪唔講
雪果到
雪:點好ar依家,無8點9點都唔返得去ar,唔係實比佢地問東問西••行陣街算
(以下省略一千字)
話咁快9點,雪諗住返去••但佢行果條路有幾個飛仔係到,佢諗住掉頭走••點知
飛仔a:令女喎有,過去low
飛仔b:好∼喂,令女,企係到
雪唔自認係令女,so無應D飛仔••繼續行∼但D飛仔就跟住雪
飛仔a:(搭住雪個膊頭)做乜唔應人ar令女
雪:我唔係令女,仲有,縮開你隻屎人手
飛仔c:haha,令女唔受你溝ar
飛仔a:收嗲la
呢個時候有個半醉半醒(飲完酒ma)既男仔行去飛仔果到•••••原來係峰黎架
峰:喂,你地一個二個死開D!搞我條女?!
飛仔a:佢係你條女?小DeeDee,你無鏡都搵盤水照下你個樣la
峰:你夠膽就講多次!
跟住峰打到個飛仔死死開,D飛仔唔夠秋走左la
雪:唔該晒你ar,我地返去先講la
峰:5
返到去∼
希:雪,做乜你同佢一齊既,你唔係同風一齊架咩
雪:唔好講住先,佢發燒ar••怡你都唔好亂諗,龍都係
龍:﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒
怡:希死開D  la,雪∼我去拎條毛巾黎先
雪:5
雪:峰,你點ar(同峰既距離好近)
峰:(笑左笑)無事
雪:(摸峰個額頭)好熱ar你
峰:﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒﹒
希:洗唔洗咁親密ar,病果個係我就好la
怡:得la,雪你照顧住峰先,我去買藥
雪:k
雪:峰,用D濕毛巾敷下先••舒服D架
峰:你好令••(細聲,but雪聽到)
雪:-︵-(打左個喊路)
龍:雪你ЖN訓先,我照顧佢
雪:唔該你^^
怡返到黎
怡:返黎la我
雪:(換左睡衣)
龍十希:好Q  ar><
峰:係ar﹒﹒(細聲)
怡:(望住峰,心諗:唔通你••)
(待續)

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第十章      你..是我心目中的校花
怡:峰••你頭先••話雪•••••得2?
峰:•••我••我幾時有?
怡:•••••••••(心諗:你明明就係有/3\)
到左半夜••雪起左身,佢望下四周圍•••••唔見左龍既?!
雪:哇••咁夜佢仲去邊ar,出去睇下先@@(出左-v-)∼好黑ar,有冇••咩咩架>︵<
突然••有人捉住雪個膊頭!
雪:呀!><(尖叫)
x:喂!我ar!!
雪:下?龍ar?ke••••-v-
龍:入去先講••快!
入到去∼
雪:做咩事ar?!
龍:頭先我係男廁見到有野ar!
雪:下!(叫左出黎)
龍:喂!想死咩!
雪:咁點算ar><
••••••••沉默左陣
雪:喂!唔好嚇我la   T3T
龍:我地••一齊訓(越講越細聲)
雪:好ar,咁我就唔驚la∼
龍:=口=?!(心諗:作故仔嚇你咋,咁都信>v<)
佢地訓埋係同一張床到
龍:雪ar••(係後面籃住雪)
雪:下••••••下?(無奈)
龍:遲D有個校花校草選舉ar,你一定會做到校花架
雪:如果唔得呢?
龍:一定唔會,你咁令^^
雪:咁你一定係校草la,如果我係校花
龍:下?!你講咩話?(心諗:係咪話我令仔呢?!)
雪:無ar,聽唔到就算••你唔好籃住我la,我都唔係咁想同你訓架咋••(扮野)
龍:車∼唔籃囉
第二日朝早
希:••••••••••••
峰:••••••••••••
怡:雪••你點解會同龍訓埋一齊既?!
哇•••D人圍住晒雪張床
雪:下••呃••唔﹒﹒嗯••=口≡
龍:係我自己上左雪張床到訓架,佢唔知架
雪:•••
希:龍,你同我出一出去
待續∼

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第十一章  我在你心中..//究竟值多少分
希:你做乜同雪訓埋一齊ar?!(嬲)
龍:我鍾意ar∼雪唔會鍾意你架la(激希)
希:你收聲la,咁雪夠唔鍾意你啦
龍:咩ar••琴晚佢話我令仔添
雪:我幾時有=口=(偷聽緊)
希:你咪吹水la
龍:你唔好再纏住雪就真,你咪又係玩玩下••我真心鍾意雪架
希:(一拳打過去)你唔知就咪亂講la,我夠係真心囉••我肯定我今次唔係玩玩下架!!∼(超大聲)
雪:•••••••••••
瑤:我已經唔可以再忍la••真係林晞雪你••你死緊ar(佢都偷聽緊)
房∼
怡:洗唔洗咁大聲ar
峰:•••••••••/3\
返返去雪果到∼
雪:係真先好••
龍:好∼就算你係真心,雪鍾意果個都係雷,你唔會有機會架
希:呢層我緊係知•••••不過你都係姐,講到機會,排隊都唔輪到你
雪:雷?!我都唔記得左佢添••
突然有人拍雪個膊頭
x:做乜叫我ar?
雪:係你ar••雷,點解你會係到架••
雷:我點解唔可以唔係到,我聽到佢地講既野,估唔到你依家都仲係咁多人鍾意••
雪:我最多對佢地有DD好感架咋
雷:3個都係?
雪:下?有3個咩
雷:有ar,龍la希la同埋你表哥,風囉
雪:下•••我表哥?!(O嘴)
雷:你唔知架?唉,都知你遲鈍既,唔怪你
雪:••••••
雷:去飲ar?我想知你諗乜
雪:下?去飲關想知我諗乜乜事?
雪原來唔知自己飲醉左會自爆自己D野
雷:去就去la••(心諗:仲係咁蠢架你••••••••••••)
酒吧∼
雪:haha••haha(喪笑)
雷:咁快醉架••好,試下先••你最fd係邊個
雪:怡•••••haha(繼續喪笑)
雷:掂la••好,入正題∼希同龍你鍾意邊個多D?
雪:我鍾意•••••雷多D∼hahaha••••
雷:-3-••都話希同龍ar
雪:你••••••••ar∼(訓左)
雷:唉∼明明應承左希要咁樣問雪架ma•••••
(沒有誰能把你搶離我身旁   你是我的   專屬天使)
來電顯示寫住瑤∼雷拎左黎聽
瑤:林晞雪••聽日3點係xxxx到等(cut左)
待續∼

頂部
mabel_0628
初級會員

會員編號 347723
精華 0
積分 613
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12921 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-7-17
註冊天數 6131
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 mabel_0628 的帖子
嘩..好睇呀!快d再post啦!

揧R不上你這惡魔
頂部
sherry2007
初級會員

會員編號 344802
精華 0
積分 496
帖子 112
威望 0 點
I-See幣 12760 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-10
註冊天數 6138
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 sherry2007 的帖子
十卜十卜...

繼續post啦

頂部
獨立女
中級會員

會員編號 181816
精華 0
積分 1534
帖子 347
威望 0 點
I-See幣 13935 錢
GAME幣 397 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-27
註冊天數 6516
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 獨立女 的帖子
+oil~~
post lah

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...