加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉---]...*////....,,,當校花,,,///不一定幸福..(ch11)
載入中 ...
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
I-See幣 14616 錢
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子

QUOTE:
原帖由 ●細晞○ 於 26/7/07 05:56 PM 發表
冇la???????

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kutong
初生嬰兒

會員編號 307813
精華 0
積分 301
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11194 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-20
註冊天數 6219
狀態 離線
  只顯示 kutong 的帖子
十卜u...
幾好睇

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子

QUOTE:
原帖由 kutong 於 26/7/07 06:05 PM 發表
十卜u...
幾好睇

THX

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第六章    約會
怡:雪••起身la,你想遲到咩∼我仲要同峰出街架••幫你扮完令我就走••快∼

雪:我自己得la••你走la

怡:咁8la∼(走左)

雪:今日我要變返做以前既雪ar••

係呢個時候∼叮噹••應該係希同龍黎左,工人a(雪屋企有好多工人)就去開門

龍:雪呢?^^(禮貌)

工人a:係房ar••你地可以搵一個人上去ar

龍+希:我去!

希心諗:妖••做乜阻住我同老婆豬獨處姐••醒少少la你

龍心諗:-3-好啦喎你••你都有瑤la,專一D好喎

佢地係到用眼神對戰緊••雪係呢個時間出左黎,佢已經換好晒D衫••仲笑左笑,龍就黎比雪U到溶左咁滯••而希就第一時間走過去籃住雪

希:老婆豬><你勁令ar

瑤:喂!8婆雪你咪搶我個希希la,當我死架?(妒忌)

雪:(放開希)佢自己走過黎咋low,你睇唔到架?仲有你今日做乜黎••

雪一講左呢句野之後••全部人都O晒嘴,因為呢句野唔似係雪會講既

瑤:你••你緊係唔想我黎la,你個自閉妹今日做乜變到咁多野講架,咪扮野好low

雪:我不嬲都係咁••(拉住龍)走la我地^^

龍:•••

希:妖••(細聲+啤住龍)

佢地四個行左好耐街..希係咁療雪,瑤就係咁發姣••而雪真係變到好活潑咁,令到龍更愛佢∼行行下••雪見到個人,佢即刻靜晒•••••而呢個人就係ar雷

雪:雷••(笑)

雷:雪?!(留意到龍同希)佢地邊個係你男朋友?(笑)

雪:乜你好想咩••(細聲)

希:(插嘴)我la緊係!你邊位ar

雪:(緊張)唔係咁架••佢亂講咋,呃•••••••••••我手提係xxxxxxxx,你今晚call我

雷:k••8(笑)

龍睇到心都酸埋••佢聽到頭先雪講既果句野,佢知道如果雷一出手••雪就會同佢一齊••龍好驚,佢諗得太入神••呆左

雪:做咩ar••龍?^^

龍:雪••我好鍾意你•••

雪:我知••我一早知

龍:咁••你可唔可以••(未講完)

雪:唔可以(笑)••你知我有原因架,我走先(跑走左)

龍:(hurt)我明••我緊係明••你仲係鍾意雷嘛•••••我都走la,希(走埋)

希心諗:個雷好難對付姐••不過起碼我仲有機會,你知ma,雪∼其實我
咁衰,同瑤一齊••都係想引你注意••••但點解你唔明low

雪果到

雪:聽日就去camp   la,依家搞到咁薑••點算好ar?><

(沒有誰能把你搶離我身旁   你是我的    專屬天使)雪手提響••

雪:雷••(見到來電顯示)

雷:係^^

就係咁∼佢地傾左成晚

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第七章     為了你╯而改變╮
今日••雪佢地就去果個四日三夜既camp la••依家係早上7點3(佢地8點要返到去),雪晨早起左身•••••整好晒D野∼鈴鈴鈴鈴••••••鈴鈴

怡:(禁左個鐘一下)好眼訓ar••幾點••(望下個鐘)••哦,7點3∼下?!咁7點3?!咁晏架la?!死la死la

雪入左怡間房∼

雪:咦?你起左身la?仲諗住••(未講完)

怡:你仲好講!做乜唔叫我起身喎••嗚

雪:keke∼你琴日同峰點ar

怡:佢同我示愛囉••跟住我就同左佢一齊

雪:你鍾意佢咩?唔係既話就唔好玩人la••

怡:我都唔知ar••呢一刻我可能真係鍾意佢,但下一秒就唔知la

雪:你咪咁la∼好hurt人架嘛

怡:你仲好意思話我?你琴日咪又係拒絕左龍,你估人地唔hurt架••仲有你變到咁活潑為咩ar

雪:為左雷••呢層你應該知既∼行la,遲到既話咪賴我

怡:kk•••••••••走得

怡緊係知la,話晒佢地兩個都係由細玩到大既姊妹••原來雪,係仲鍾意雷架••••••究竟幾時雪先會放棄雷呢?呢個••係一個謎-v-(作者:等你地心思思∼)

學校

希:雪^^陣間搭車一齊坐好無><

雪:好ar

龍十瑤:=口=

咁怡就緊係同峰坐la••上到車,雪好г搯V左落希個大脾到(因為琴晚雪同雷傾左成晚,今朝又咁早起身喎)∼希一路摸住雪塊面••一路細細聲咁講∼

希:雪••你真係好令,你係我第一個真心鍾意既人∼你知ma?(笑十溫柔)

怡坐係佢地後面••聽到晒

怡:(心諗:我係咪唔應該幫風呢?)←仲記得風ma?

到左站

希:雪,起身la(溫柔)

雪:•••(起返身十面紅)

希:好得意ar你••面紅既

雪:(苦笑)

m:好la∼你地落車,去睇下你地間房la

佢地去到間房

怡:咁細架(其實已經好大),得一個獨立廁所、浴室到廚房••

瑤:唔係你想點ar

怡:你呢D井底之蛙就收聲la

龍:好一個井底之蛙••

嘈左陣,佢地分好左邊個訓邊張床••間房係咁既:

冷氣         廚房       廁所       浴室         窗
   峰                                                                瑤
   怡                               ^                             希
   雪                                                                龍
                                    門口

龍:不如玩Ture  or   Dare←無D新意••••••••

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第八章    秘密
怡:又玩埋D咁既野•••

雪:玩la

怡:比面雪雪∼但係都要搵個樽黎玩架

峰:用住支筆先la

希:•••-v-

開始la∼轉轉轉轉,轉中瑤

希:T定D

瑤:緊係D  la••(心諗:搵個男仔黎比我咀下la)

怡:好ar,唔好反口!拿∼你飲左佢(指住支辣椒油)

雪:係ar,飲la

瑤:驚••驚你ar(飲左小小),好想嘔ar••好辣ar><

峰:有人反口ar,玩唔起ar

瑤:頂你∼飲囉(飲晒)..哇..(狂飲水)

龍:keke∼繼續

轉轉轉轉∼轉中希

雪:T定D

希:(望住瑤)哇••緊係T  la

怡:你依家鍾意邊個女仔

瑤:(心諗:仲唔係我?)

雪:(心諗:唔好話係我ar•••)

希:我••ar媽low

怡十峰十瑤十龍:••••

雪:ha!!

怡:頂•••next

轉轉轉轉∼轉中雪

峰:T定D

雪:T(無奈)

峰:你依家鍾意邊個男仔,講明,唔可以有親屬關系(啤住希)

希:車

雪:呃•••

(沒有誰能把你搶離我身旁    你是我的    專屬天使)

雪:(心諗:救星ar><)我,我,我聽電話!ke

龍十希:邊個阻住晒ar

雪:喂?風

風:雪,做緊乜ar

雪:哇,你救左我la,我地玩緊Ture   or    Dare••拿,我借你過橋ar(cut左線)

雪:我表哥叫我出去,走先(跑走左)

全部人:頂!

峰:我地去飲啤low??!!?

希:無心情囉

龍:係囉

怡:龍••過黎

龍:??(哄隻耳仔過去怡到)

怡:雪一醉左呢,你問佢D乜,佢都會講真話架••搵日你••(留意到希偷聽緊)

希:繼續講la?

怡:(心諗:死la••比呢個死人希聽到••雪實鬧屎我la)

頂部
coco25
初生嬰兒

會員編號 71254
精華 0
積分 488
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11134 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-11-12
註冊天數 6743
狀態 離線
  只顯示 coco25 的帖子
好睇呀!  十卜十卜... 快DPOST >V<

頂部
天使.惡魔
初生嬰兒

會員編號 299970
精華 0
積分 219
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11011 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-5
註冊天數 6234
狀態 離線
好好睇啊﹗十卜﹗
快d post﹗

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6269
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
好悶呀~~~
唔睇算數

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子

QUOTE:
原帖由 tinafong_1996 於 26/7/07 09:42 PM 發表
好悶呀~~~
唔睇算數

咁你又睇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...