加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ' .◆﹡點解你要搶我條仔!!]]|自作架))))))完左喇
載入中 ...
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
I-See幣 18823 錢
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-21
註冊天數 6493
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
' .◆﹡點解你要搶我條仔!!]]|自作架))))))完左喇

玲="成日俾人蝦,,中2志

汶="玲有咩佢都會help佢,,中2志,,搶左玲條仔

嫻="玲的好朋友,,中2

琦="成日姣仔,,成日係到蝦玲,,中2志

志="中2玲,汶,,花心

樂="玲的好朋友,,雖然係成日蝦玲,,但矽有咩事都會help

傑="玲的呀哥(5係親生),,中2玲

第一章_+]]

玲 ""汶,,你起左身米呀!?""
汶 ""起左喇!!係m記到等啦!!
玲 ""好呀!!
--------------------------------
)))))))))))M記((((((((((((((((((
玲 ""咩你咁早呀!?""
汶 ""SoR lo,,我請你食m記補番lo!!
玲 ""早就要啦!!
汶 ""仲講,,學校就關門喇!!
玲 ""我搞店好耐啦,,等你咋mA!!
汶 ""咩你食野食咁快架!!
玲 ""都ok快架!!
汶 ""得喇,食完喇!行啦!!
玲 ""米行咁lo!!冇眼睇架!!
--------------------------------
))))))))))學校((((((((((((((((((
玲 ""邊果呀,,係我張台到畫野呀!?"
琦 ""係我咁又點呀!!你吹呀!!
玲 ""你e d咁的人唔係好值得我吹你lo!!
琦 ""你冇人撐就唔好講咁多野啦!!
汶 ""邊果話矽冇人撐架!!
琦 ""係wo,,唔記得左仲有你撐佢tim!!
汶 ""你知就好啦!!
玲 ""我要你同我整番好張台呀!!
琦 ""好呀,,等陣先啦!!
汶 ""咩等陣先呀!!我要你e +呀!!
琦 ""e+米e+ lo!!死姣婆!!
汶 ""玲,,等埋我呀!!
琦 ""姣婆喊wo!!
汶 ""佢有咩事你小心d呀!!
琦 ""好呀!!冇事我走架喇wo!!
-------------------------------
想知玲做咩事喊,,就要留下你的cM喇""

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-13 02:26 PM  代幣  +5   完整的原創故事;)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6493
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
第2章_+]]

))))))))))次所(((((((((((
汶 ""玲!?你做咩呀!?"
玲 ""佢點話我點蝦我都好,都唔可以話我係姣婆!!
汶 ""哦哦!!知喇知喇!!晒5晒叫你條仔入泥呀!!
玲 ""點叫佢入泥wO,,e到係女次泥架wO!!
汶 ""係wO,,唔得記左tiM!!
玲 ""你返去上堂sIN 啦!!我一陣會返泥架喇!!
汶 ""好呀,,一陣見!!
)))))))))課室(((((((((((((((((((
Miss ""汶,,你做咩咁later呀!!
汶 ""玲喊,,so我陪左佢!!
Miss ""下咁佢有冇事呀!!
汶 ""佢話冇野lo,,一陣就返架喇!!
Miss ""哦哦,,咁好啦,,你返埋位啦!!
汶 ""知喇!!
志 ""玲,,做咩野呀!!
汶 ""你好野喇,玲喊你咁關心佢!!我呢!?"
志 ""咁我同你的野,,唔可以講俾人知架mA!!
汶 ""算啦!!我明架喇!!
志 ""你明就最好啦!!
Miss ""玲!!你返泥喇!!
玲 ""係呀!!
Miss ""冇野呀mA!!
玲  ""冇野!!
Miss ""咁好啦,,你返埋位啦!!
玲 ""知喇!!
志 ""老婆,,你冇野呀mA!?
玲 ""冇野呀!!我的老公!!
志 ""放學一齊呀!!
玲 ""好呀!!
志 ""叫埋汶lo!!
玲 ""下,,點解要叫埋佢呀!!
志 ""因為,,,因為我地3果都住埋同一座呀mA!!
玲 ""哦!!(心諗""唔通唔再愛我,,中2左汶)
志 ""玲,,玲,,玲
玲 ""係,,係,,咩事呀!!
志 ""你冇野呀MA!!
玲 ""冇野呀!!
-------------------------
Cm呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
I-See幣 8471 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 tommyp_lau1994
閱讀權限 40
註冊 2005-9-13
註冊天數 6835
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 一杯花茶 的帖子
玲呢個名實在改得太好啦

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6493
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子

QUOTE:
原帖由 一杯花茶 於 2007-6-12 07:41 PM 發表
玲呢個名實在改得太好啦

點解呀!?""

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6493
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
第3章_+]]

))))))))))))mSn(((((((((((((((
志 ""聽日係星期6,,不如出去玩喇!!
玲 ""好呀,,係米得我同你咋!!
志 ""5係呀,,仲有汶呀!!
玲 ""點解又要叫佢呀!?
志 ""多d人好玩d 呀mA!!
玲 ""好呀!!咁我叫埋呀哥出泥lo!!
志 "".......!!你中2啦!!
玲 ""咁聽日見啦!?
志 ""好呀!!聽日8'00aM係ok等!!
玲 ""ok啦!!
-----------------------------------
)))))))))))OK(((((((((((((((((((((((
玲 ""咩汶咁耐架!?
傑 ""係lo,,佢5係扮令呀!!
志 ""佢泥緊架喇..再等多一陣啦!!
傑 ""你中2啦!!
-----------過左30min---------------
玲 ""30min都過左喇!!不如走啦!!
志 ""等多一陣啦!!
傑 ""仲等!!你平時5會咁架wO!!
玲 ""係呀係呀!!
志 ""佢泥喇!!
汶 ""sOr呀!!
志 ""唔緊要,,我地都係岩岩SIN到咋Ma!!
玲 ""咩.........
志 ""咩呀,,咁我地真係岩岩SIN到呀Ma!!
傑 ""你話岩岩sin到就岩岩sin到啦!!
------------------------------------
汶同志係前面,,而傑同玲係後面!!
玲 ""哥呀,,覺5覺志好似.......
傑 ""好似中2左汶呀mA!!
玲 ""係呀!!
傑 ""其實我都覺架!!好似岩岩咁,,明明等左30min!!
玲 ""佢話我地岩岩sin到呀mA!!
傑 ""佢平時一等多過20min就會走架喇!!
玲 ""係呀!!好似琴日咁,,不嬲都係得我同佢一齊返屋企,,mo啦啦又同左汶一齊!!
傑 ""不如咁,,我同你問下佢!!
玲 ""好呀!!
-------------------------------------
想知,,就要留cM喇

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好似好好睇wo
好我決定睇落佢

頂部
細蝦
吹水學徒

榮譽勳章

會員編號 203479
精華 0
積分 2228
帖子 1379
威望 0 點
GAME幣 177 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6493
狀態 離線
  只顯示 細蝦 的帖子
第4章_+]]

----=========傑左前去=========----------
傑 ""汶!!你行一行去玲到先!!
汶 ""點解呀!!
傑 ""我有d野同志講!!
志 ""做咩事呀!!
傑 ""你係米中2左汶
志 ""下..點解你會咁問呀!!
傑 ""你答啦!!
志 ""係又點呀!!
傑 ""點解你要咁做呀!!
志 ""點解!?哈,,你問得好呀!!
傑 ""..............
志 ""咁你又點解要同玲玩得咁埋呀!!
傑 ""..............
志 ""唔通你中2左玲呀!?
傑 ""唔.....係....呀!!
志 ""你唔好以為我5知啦,,你中2左玲好耐啦!!
傑 ""邊..邊..有呀!?""
志 ""有冇你就自己知啦!!
傑 "".............
志 ""如果我同左玲講,,你認為佢會信邊果啦!!
傑 ""你..你..係想點呀!!
志 ""想點!?想你5好同玲講lo!!
傑 ""冇可能做到的事!!
志 ""咁我就........
傑 ""好啦好啦!!
志 ""咁你仲唔番去陪玲,,叫番汶返泥我果到!!
傑 ""哦""
))))))))))-傑番左去玲到-(((((((((((((((((
傑 ""汶!!志你叫你番過去呀!!
玲 ""哥呀!!點呀,,問左米呀!!
傑 ""問左喇!!
玲 ""咁點呀!!
傑 ""佢話5係呀!!
玲 ""哦!!.......
傑 ""(心諗"點解果心咁痛的)

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
志咁都得架
佢係唔係人

頂部
SIu`LING-!!
初級會員
囍!`丫 {佳}

會員編號 274122
精華 0
積分 765
帖子 160
威望 0 點
I-See幣 12792 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-11
註冊天數 6320
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 SIu`LING-!! 的帖子
講得好岩..
好好睇呀..我仲想睇埋落去呀..>v<

♥-     katylove_keita@hotmail.com`

老公`,牙杰=)
家姐`,∼WiNG*,死神之塔
哥哥`,★軒☆,scy,忘憂草
細妹`,cHaU``
細佬`,《賢》,影-亂之忍  
乖孫`,SIu程
頂部
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
I-See幣 8471 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 tommyp_lau1994
閱讀權限 40
註冊 2005-9-13
註冊天數 6835
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 一杯花茶 的帖子
加油呀...角色個名改得真好好呀

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...