加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {細W!NG}..★|!-`第132P0ST`life is ur creati0n ;'] - - --〃
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6823
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子
{細W!NG}..★|!-`第132P0ST`life is ur creati0n ;'] - - --〃

用得番 sell p0 未?! .v.

冇得用 sell p0 我會想 -_-!

-

livez is ur creati0n; make ur livez meaningful`
make ur mem0ries bec0me attract!ve`
believe urselves`all 0f u r preci0us t00 >3<

thz f0r tresurin me, my fdz!
i kn0w i'm extremly bitchy..
n u guyz reli t0lerate n care me l0t`
i luv ya all my babez`

呢 d 咁肉麻O既野容許我講英文 xp
講中文真係好 xd! hahahaa..

n there're s0me0ne wh0 reli hurts me much!
u lier`.v.   i reli treat u as my fd; n u?!
u juz thr0wn me away n d0 that fu*kin thingz 0n me!
u r that m0ther fu*kin bitch! it sucks`.v.

而家係我錯咩 -v-
我講自己感受係我錯
我話佢知我做咩唔開心係我錯
我問佢做咩要咁樣諗我係我錯
我因為你做O既野唔開心係我錯
乜刀係我錯?! 乜係咩 -_-

如果你講 1 句係我細wing 錯`
我即刻道歉! 我真係好討厭,
係你做錯野你仲可以怪我
我唔介意你見到呢篇野`
喜愛的說喜愛; 討厭的說討厭!
這就是細wing`
例如我成日刀話我好鍾意心上人

家中依然熱播 girlfriend ;']`個 mv 好好睇

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
I-See幣 33202 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-28
註冊天數 6623
來自 火星;xd 3B`:]
狀態 離線
  只顯示 sIUSHaN` 的帖子
唉.. /__\'
我都想用sell p0st哇 /.\
第1 *\/*
y0` x}

唯一的讓我太鏘狂追蹤x]!`

我真的好想好想再 1 次不顧 1 切的跑掉`
再 1 次拋下所有離開這裡..
我也只不過是 1 個很普通很普通的女孩..
不比其他人堅強, 不比其他人溫柔體貼`
不比其他人可愛, 不比其他人有耐性..
不比其他人動人, 不比其他人優雅..

但..  我比 任何人 還要愛 他

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
maniii.
吹水之臣
♥森霸王<3

會員編號 41863
精華 1
積分 23825
帖子 12479
威望 4 點
I-See幣 53188 錢
GAME幣 235 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-17
註冊天數 6877
狀態 離線
  只顯示 maniii. 的帖子
wingwingbabeee;
我愛你 x)

頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6908
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
wingwingpig ^33333333^

Nice to meet you : )

頂部
小俊`
吹水老手

會員編號 261901
精華 0
積分 5719
帖子 5607
威望 0 點
I-See幣 38749 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-15
註冊天數 6391
來自 烏克蘭
狀態 離線
  只顯示 小俊` 的帖子
見到張相...彷彿已到盛夏=0=~~~

頂部
x黑雨x
吹水學徒
D-O

會員編號 287173
精華 0
積分 94
帖子 1464
威望 0 點
I-See幣 7134 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-11
註冊天數 6337
來自 M-78星雲
狀態 離線
  只顯示 x黑雨x 的帖子
第2張影得好靚呀~~sup你

黑雨流
瞬-離-殺
頂部
d2
吹水學徒

會員編號 170862
精華 0
積分 1603
帖子 1368
威望 0 點
I-See幣 21485 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-31
註冊天數 6620
狀態 離線
  只顯示 d2 的帖子
你屋企近海灘ma?
經常都係海灘既相@@"~~

令人~
sup>>

頂部
`小冰-★
吹水新手

會員編號 248867
精華 0
積分 4371
帖子 2662
威望 0 點
I-See幣 21844 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-12-18
註冊天數 6420
來自 ﹗!★Paradise.﹒*
狀態 離線
  只顯示 `小冰-★ 的帖子
無得用我都好想死T^T

頂部
 Ca`
吹水學徒
  愛...

會員編號 246539
精華 0
積分 3793
帖子 2001
威望 0 點
I-See幣 14096 錢
GAME幣 1163 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-13
註冊天數 6424
來自 ♥♥老母肚子"
狀態 離線
  只顯示  Ca` 的帖子
靚女]
睇吾到正面-口-

頂部
siuwai.
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 101111
精華 0
積分 6642
帖子 2430
威望 0 點
I-See幣 33262 錢
GAME幣 190 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-1-11
註冊天數 6760
來自 the earth -__-v
狀態 離線
  只顯示 siuwai. 的帖子

我都係感聽girlfriend `xp

{ xanga ; kamkam30a_a }
{ msn ;  siu-kara_babe @ hotmail.com }

Every time to think about you my friend :)
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...