加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: " 相睇大會*=]
載入中 ...
kingtommy123
初生嬰兒

會員編號 412049
精華 0
積分 193
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 9840 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-5-3
註冊天數 5894
狀態 離線
  只顯示 kingtommy123 的帖子
個人資料

用戶名:kingtommy123
想人點叫你:roy
幾碎:16
住邊:藍田
msn:a33766600@hotmail.com
自己中意d咩/興趣:打ball
仲有咩可以介紹自己:想搵一個真心人!
對對方ge要求:唔煙唔酒 樣ok 唔太肥 心地善良

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
賴能佐夜
初級會員

會員編號 450051
精華 0
積分 341
帖子 248
威望 0 點
I-See幣 12759 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-8-26
註冊天數 5413
狀態 離線
  只顯示 賴能佐夜 的帖子
==============================
       個人資料
名名:賴能佐夜
年齡:20
住邊區: 將軍澳
中2咩:玩囉!! 每個1人以上既遊戲~
揀偶條件: 呢個難講囉..就好似楊過搵小龍女一樣~
msn: evansma126@hotmail.com (隨便搵我吹...水~上至天文下至地理)
==============================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kammybobo
吹水學徒
★`我愛王子 <3

會員編號 33480
精華 0
積分 4276
帖子 1964
威望 0 點
I-See幣 23969 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-8-24
註冊天數 6876
狀態 離線
  只顯示 kammybobo 的帖子
       個人資料
名名:waifong
年齡:17
住邊區:[可以5填] tsuen wan
中2咩:[可以5填] 柯南 方大同
揀偶條件: 方大同type
大過我 高高瘦瘦 黑框眼鏡 最好18x cm 哈
msn:[如有]fong717@hotmail.com
ym:[如有]

頂部
╭-aR檬★╮
初級會員

會員編號 452036
精華 0
積分 204
帖子 219
威望 0 點
I-See幣 7817 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-6
註冊天數 5373
狀態 離線
       個人資料
名名:aR檬
我想你地叫:edmond
年齡:16
住邊區:[可以5填] 澳洲悉尼
中2咩:[可以5填] 女仔"打波
揀偶條件: 樣正常,唔飲酒唔爆粗既女仔"
細過我 身材ok  最好168以下155以上 cm 哈
msn:ga200629828@hotmail.com
(當然唔一定要做戀人,做朋友都得0-0)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂部
kenny0507
初生嬰兒

會員編號 452541
精華 0
積分 192
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 8567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-18
註冊天數 5360
狀態 離線
  只顯示 kenny0507 的帖子
       個人資料
名名:Kenny Kwan 峰*
年齡:17
住邊區:九龍城區
中2咩:任何有關音樂,球類運動,女仔=3=
揀偶條件:14-16歲 , 健康生活=v= ,  ↓160cm↓
msn:kenny0507@live.hk

頂部
黑貓...王者
初生嬰兒

會員編號 452530
精華 0
積分 199
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 8661 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-18
註冊天數 5361
來自 天堂>__<
狀態 離線
  只顯示 黑貓...王者 的帖子
       個人資料
名名:王者/Paradise
年齡:14[快死??]
住邊區:[可以5填]沙田女
中2咩:[可以5填]好多,加我Msn話你知
揀偶條件:鐘意活動[唔落d,唔吸煙飲酒,唔吸毒.仲有好多>___<]
msn:[如有]ching_lok_sum516@hotmail.com
ym:[如有]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...