加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: " 相睇大會*=]
載入中 ...
餅(男)
初級會員

會員編號 229402
精華 0
積分 425
帖子 174
威望 0 點
I-See幣 8324 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-11
註冊天數 6432
狀態 離線
  只顯示 餅(男) 的帖子
名名:餅---我係男
年齡:13
住邊區:沙田
中2咩:MAGIC. . . .. 冇乜lu
揀偶條件:靚~又唔洗好靚~
msn:pangkwunka@hotmail.com

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
婷↗戀上哲
中級會員
*-°守護天使°哲&綸*﹋

會員編號 181957
精華 0
積分 1567
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 9849 錢
GAME幣 207 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小紫ChinG~
閱讀權限 60
註冊 2006-6-27
註冊天數 6569
狀態 離線
  只顯示 婷↗戀上哲 的帖子
==============================
       個人資料
名名:婷
年齡:12
住邊區:[可以5填]荃灣
中2咩:[可以5填]影貼紙相
揀偶條件:要sat am11:00-12:30都陪我去行街街!&要ok靚仔
msn:[如有]stepthy94125@hotmail.com
ym:[如有]冇~
==============================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
心碎*︴﹏
初級會員

會員編號 218037
精華 0
積分 628
帖子 180
威望 0 點
I-See幣 12653 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-8
註冊天數 6467
狀態 離線
  只顯示 心碎*︴﹏ 的帖子
       個人資料
名名:呀思-----------Queenie
年齡:13
住邊區:[可以5填]黃大仙......有冇人一樣呀XD
中2咩:[可以5填]影貼紙相唱k去旺中新之城
揀偶條件:唔要太令仔...唔要柒頭...唔要無聊'''低能....要求唔高XDD
msn:[如有]QueenieLau0727@hotmail.com
ym:[如有]最好男啦.....TB都得...kaka

頂部
noelyu917
初生嬰兒

會員編號 243974
精華 0
積分 401
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-9
註冊天數 6405
狀態 離線
  只顯示 noelyu917 的帖子
       個人資料
名名:
  牙瑜...
年齡:
住邊區:
   大埔
中2咩:
    打波..  唱K..  影相..
揀偶條件:
    高過我.. 樣OK..  就我..  玩得..  唱得..
msn:
  noelyu917@hotmail.com
ym:[如有]

頂部
浩___h0o
中級會員

會員編號 227985
精華 0
積分 979
帖子 498
威望 0 點
I-See幣 13943 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-8
註冊天數 6436
狀態 離線
  只顯示 浩___h0o 的帖子
名名:HO* BOY
年齡:15
住邊區:觀塘
中2咩:運動,行街,玩
揀偶條件:
樣子ok,唔好成日都係我搵佢,要專一
msn:csoiu@hotmail.com
ps:有相的 可以add me    [  nice to meet u ** ]

頂部
〝小錯┘
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 247118
精華 0
積分 3679
帖子 3546
威望 0 點
I-See幣 14757 錢
GAME幣 129 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-14
註冊天數 6399
來自 響朵?嘰
狀態 離線
  只顯示 〝小錯┘ 的帖子

個人資料

名名:   

[]阿健/\\/

年齡:        

16碎aR""

住邊區:  

粉嶺___*

中2咩:   

玩,,打波,,訓覺,,

揀偶條件:

令女,,,吾亂發脾4的..

msn:

ltkmichael@hotmail.com

頂部
xd`bibe-_-
吹水老手
本王子的小名叫  棗. ..*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 55475
精華 0
積分 12074
帖子 5693
威望 0 點
I-See幣 39520 錢
GAME幣 390 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6824
狀態 離線
  只顯示 xd`bibe-_- 的帖子
       個人資料
名名:棗
住邊區:[可以5填]荃灣
中2咩:[可以5填]
揀偶條件:要高既`白白地`有相
msn:[如有]遲 D 先比
ym:[如有]

頂部
season
嬰兒上路

會員編號 155070
精華 0
積分 654
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 9547 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-21
註冊天數 6637
狀態 離線
名名:season∼∼(我男仔黎嫁∼∼∼)
住邊區:沙田區
中2咩:中2...女仔lor∼
揀偶條件:要係女仔(15或以下∼∼16我都唔mind)
     最好可電聯
     唔要太靚女
     唔係好樣衰
     唔食煙
msn:    hkopenh039519@hotmail.com

頂部
小忌廉』』
嬰兒上路

會員編號 261655
精華 0
積分 565
帖子 74
威望 0 點
I-See幣 12536 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-14
註冊天數 6368
狀態 離線
       個人資料
名名:*小忌廉牙""
年齡:12=]
住邊區:新界..有d偏僻=.=
中2咩:鼠鼠^^糖..值得紀念ge野>m<"
揀偶條件:要高過我>,[我157"]
                 多野講,,-->5好講咁快"
                 要錫我=]
                 個樣ok"-->我都5係幾好=[
                 5煙5酒-->有都ok ge..但係5好係我面前做e d野^^
                 粗口5介2;;因為我有時都會講
                 要玩得..5小氣"
                 5好太大個"
msn:Jellyan_3854@hotmail.com-->可以交換相相^^
        -我好似好多條件""5好2c- -

頂部
三水妹:) (lily:))
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 176061
精華 0
積分 1747
帖子 9913
威望 0 點
I-See幣 17532 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 `傑
閱讀權限 60
註冊 2006-6-14
註冊天數 6583
狀態 離線
  只顯示 三水妹:) 的帖子
- DELETED -

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...