加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: " 相睇大會*=]
載入中 ...
1234567;D
吹水新手
我愛`棒棒堂 =){` Latte*

會員編號 195927
精華 0
積分 4055
帖子 2606
威望 1 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 129 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紅魔鬼之星
閱讀權限 90
註冊 2006-8-1
註冊天數 6534
來自 HoNg KoNg
狀態 離線
  只顯示 1234567;D 的帖子
" 相睇大會*=]

各位會員,,
我申做版主既時候講過會舉辦交友大會,,
依家我要遵守諾言*=]
大家可以係呢一個po留言,,
留低你地既個人資料*
我會盡快將你地既資料入落去我整個網到*=]
大家都可以係個到搵你地既男女朋友,,
以下係資料表,,
請跟足填"

==============================
       個人資料
名名:
年齡:
住邊區:[可以5填]
中2咩:[可以5填]
揀偶條件:
msn:[如有]
ym:[如有]
==============================

網址: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

本帖最近評分記錄
小熱血   2007-6-17 10:32 PM  代幣  +10   
小熱血   2007-6-17 10:32 PM  威望  +1   
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~Nicole~詩~
高級會員

會員編號 78725
精華 0
積分 2782
帖子 567
威望 0 點
I-See幣 23345 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 索女喪屍機關槍
閱讀權限 60
註冊 2005-11-27
註冊天數 6782
狀態 離線
  只顯示 ~Nicole~詩~ 的帖子
       個人資料
名名:           牙詩`
年齡:           11
住邊區:        九龍灣
中2咩:         黑白`狗`朱古力`綠茶`
揀偶條件:
                  12-16碎`
                  串得`玩得
                  會關心我`
                  唔要讀書叻`

msn:           NICOLE_0701@HOTMAIL.COM
ym:             //

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAMMI
吹水新手
我是楊小煜的頭號FaNs

會員編號 233882
精華 0
積分 3250
帖子 2770
威望 0 點
I-See幣 22404 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 3 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6423
狀態 離線
  只顯示 YAMMI 的帖子
       個人資料
名名:YAMMI
年齡:12
住邊區:[可以5填]荃灣
中2咩:[可以5填]STITCH…
揀偶條件: 高
     好多野講
     13-17都得∼(你唔介意GA話)
     專一
     樣OK∼
     NICE GA!
msn:[如有]想ADD我GA PM我∼THZ

頂部
kit0000
嬰兒上路

會員編號 236108
精華 0
積分 483
帖子 72
威望 0 點
I-See幣 10970 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-26
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 kit0000 的帖子
名名:           KIT
年齡:           16
住邊區:        北角
中2咩:         打波
揀偶條件    最緊要岩key!
msn:       suikit2000@yahoo.com.hk
我係男仔!!

頂部
MrKaYiU
吹水學徒
單身快樂 >___<

會員編號 233961
精華 0
積分 1623
帖子 1541
威望 0 點
I-See幣 10460 錢
GAME幣 360 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6422
狀態 離線
  只顯示 MrKaYiU 的帖子

頂部
s011013
嬰兒上路

會員編號 231545
精華 0
積分 514
帖子 97
威望 0 點
I-See幣 11166 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-16
註冊天數 6427
狀態 離線
  只顯示 s011013 的帖子
=============================
       個人資料
名名:丫橋                            男仔
年齡:17
住邊區:[可以5填]將軍澳
中2咩:[可以5填]咩都鐘意
揀偶條件:最緊要岩key
msn:[如有]rickychan_1@hotmail.com

頂部
無法顯示名字
嬰兒上路

會員編號 57720
精華 0
積分 741
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 12349 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-20
註冊天數 6819
來自 將軍o
狀態 離線
[廣告]: 資助論壇計劃(所有會員請進)
--------------------------------------------------------------------------------
" 相睇大會*=]

各位會員,,
我申做版主既時候講過會舉辦交友大會,,
依家我要遵守諾言*=]
大家可以係呢一個po留言,,
留低你地既個人資料*
我會盡快將你地既資料入落去我整個網到*=]
大家都可以係個到搵你地既男女朋友,,
以下係資料表,,
請跟足填"

個人資料
名名:豆豆/無法顯示名字(男仔黎)
年齡:16
住邊區:[可以5填]將軍o
中2咩:[可以5填]中2你
揀偶條件:最緊要長情,對我好,錫我,會主動搵我
msn:[如有]WATER_BEANBEAN@HOTMAIL.COM

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6946
狀態 離線
  只顯示 Akaisha_Oki 的帖子
       個人資料
名名:草草
年齡:18
住邊區:柴灣^^
中2咩:食野= ="
揀偶條件:
1.)要18歲以上
2.)樣ok就得..唔要肥
3.)唔好住咁遠= =||
4.)唔准賭錢..食毒品..落d}..吸煙都最好唔好啦 - -
5.)識關心我

有關我:
1.)唔係令女..要搵令女既請去搵第2個=]
2.)我唔鍾意著裙- -唔好迫我= =+
3.)唔准教壞我xd

msn:[如有]{y311164587@hotmail.com}
blog:
{遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。}
{遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。}

頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6885
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
       個人資料
名名:- 魚`
年齡:13
住邊區:[可以5填] -東^3^
中2咩:[可以5填]-出街. 訓教 . 講電話
揀偶條件:-沒有-3-;
msn:[如有]gillianesther2005@hotmail.com

頂部
_PI
初生嬰兒

會員編號 248170
精華 0
積分 410
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 11009 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-16
註冊天數 6397
狀態 離線
  只顯示 _PI 的帖子

個人資料
名名:紙 =]*
年齡:15(91年)
住邊區: shatin
中2咩: 黑白灰既野,黑朱古力,怪誕城Jack =]
揀偶條件: 1)絕對唔要細過我!!!(做fd就ok*V*")
                  2)順眼就ok但好驚月球表面既人-v-"
                  3)有趣既人*V*(即唔悶既人,會講笑同我打打鬧鬧XDDD)
msn: ranee065@hotmail.com
ym: n/a
blog: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v330/kerisc_u/S1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y134/ka_shu/sa.jpg[/IMG]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...