加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: LOCK
載入中 ...
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
LOCK

歌 . [2006-11-09] 鄭融 - Honey
       一公升眼淚的歌
       何潔-發光體
       周麗淇-Nikikaka
       鄭秀文 - Sammi Ultimate Collection (3CD)
       第十八屆CASH流行曲創作大賽
       恶作剧之吻电视原声带
       微笑pasta電視原聲大牒
       [TVBT][2005秋][野猪大改造主题曲]修二と彰 - 青春アミーゴ[320K][CDrip]
       [2006-08] 金牌群星 - 戀愛初歌 電影原聲大碟 (CD)
       [2006-10-11] 張靚穎 - The One
       Jill (衛詩)  Hit Me (CD+VCD)
       古巨基-Human 我生[ [128k]
       蔣雅文,李逸朗廣東大碟《Rainy Lover》[cd][192k]
       Stories - disc 1 . 2
       [2006-10-11] 關楚耀 - 首張同名專輯
       2006-10-13 吳克群 - 將軍令 [VBR 224 kbps]
       2006-09-15 徐若瑄 - Vivi And
       Cherry Boom - 親愛的王子
       群星《 A Melody Looking 緣邀知音》
       南拳媽媽 - 調色盤
       飛輪海《首張同名專輯》
       一公升的眼淚 原聲大碟
       死亡筆記D歌= 0 =
       梁靜茹-親親

每隻80-130不等=3=

電影.精武家庭
          TOUCH
          世上的另一個我
          公主復仇記
          太陽之歌
          冰河世紀2
          戀愛初歌
          後備甜心
          獨家試愛
          Niki-音樂電影
          死亡筆記
          新紮師妹3

大約$200-800 1套

劇.14才之母(14歲的母親)1-5集
      只此一戀(唯愛)1-5集
      太陽之歌
      爱情合约
      惡魔在身邊
      野豬大改造
      我們結婚吧
      東方茱麗葉

1集大約80-135..全劇就500-1800..視乎劇新舊程度-3-

MV/短片.Morning娘 - 田中麗奈 - 青春之光
               zmpeg. Morning Musume(高橋愛) - 12歲 in 唱歌比賽 (TV)
               澤尻繪里香-太陽之歌MV
               澤尻繪理香-太陽之歌-STAY WITH ME[ 鈴聲 ] ( 0 : 33 )

想搵其他歌..可留歌名.歌手名.日文歌OR其他..除英文歌.就留中文譯名-3-
電影.劇.MV都得的-3-

要既可直接ADD我MSN:::FREEFLY2332@HOTMAIL.COM

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
VanessaXTabo
吹水中手
{成風 } 好靚仔!! -3-

會員編號 78761
精華 0
積分 7394
帖子 3638
威望 0 點
I-See幣 23836 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-27
註冊天數 6740
來自 『愛琴海•︱
狀態 離線
  只顯示 VanessaXTabo 的帖子
我 想 要 幾 樣 野 ,, 能 在 M S N  s e n d 我 嗎 ??

我 遲 D 開 返 s e l l   p o

-3333333-

biddddddd*
感謝好友們 -3-"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子

QUOTE:
原帖由 VanessaXTabo 於 2006-11-11 09:56 AM 發表
我 想 要 幾 樣 野 ,, 能 在 M S N  s e n d 我 嗎 ??

我 遲 D 開 返 s e l l   p o

-3333333-

可以..ADD我MSN吧=)

頂部
VanessaXTabo
吹水中手
{成風 } 好靚仔!! -3-

會員編號 78761
精華 0
積分 7394
帖子 3638
威望 0 點
I-See幣 23836 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-27
註冊天數 6740
來自 『愛琴海•︱
狀態 離線
  只顯示 VanessaXTabo 的帖子

QUOTE:
原帖由 CA` 於 2006-11-11 02:39 PM 發表

可以..ADD我MSN吧=)

我 想 要 Morning娘 - 田中麗奈 - 青春之光 zmpeg.
               Morning Musume(高橋愛) - 12歲 in 唱歌比賽 (TV)

何潔-發光體
              [2006-10-11] 張靚穎 - The One

你 的 M S N 是 什 麼 ?? 我 a d d 呀 !^^

biddddddd*
感謝好友們 -3-"

頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子

QUOTE:
原帖由 VanessaXTabo 於 2006-11-11 09:11 PM 發表

我 想 要 Morning娘 - 田中麗奈 - 青春之光 zmpeg.
               Morning Musume(高橋愛) - 12歲 in 唱歌比賽 (TV)

何潔-發光體
                ...

第1帖有打*V*

頂部
小霞.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 17209
精華 4
積分 86234
帖子 51660
威望 7 點
I-See幣 122259 錢
GAME幣 43927 個
MSN宣傳 15 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-7-10
註冊天數 6880
狀態 離線
  只顯示 小霞. 的帖子
冰河世紀2

我想要呀
如果係MSN SD要幾耐=]

頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子

QUOTE:
原帖由 小小霞`.o. 於 2006-11-11 09:54 PM 發表
冰河世紀2

我想要呀
如果係MSN SD要幾耐=]

唔記得啦..之前有人要..好似差唔多2個鐘=3=

頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子

QUOTE:
原帖由 VanessaXTabo 於 2006-11-11 09:11 PM 發表

何潔-發光體
                ...

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

amylau1992 :

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
kar.
吹水師父

會員編號 120896
精華 0
積分 12860
帖子 9039
威望 0 點
I-See幣 48234 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 AHWING
閱讀權限 100
註冊 2006-2-14
註冊天數 6661
狀態 離線
  只顯示 kar. 的帖子
我想問下 死亡筆記 係咩檔黎 ?..

唔小心刪野左睇唔到rmvb檔 - 0 -

4條腿拯救隊 加菲貓2 獸猛猛奇兵 可以搵搵嘛

在因失去而悲傷中,等待著無盡的雨,一直等待著不知會下到何時的雨。
Endless rain, fall on my heart 心の傷い
Let me forget all of the hate, all of the sadness
頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6883
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子

QUOTE:
原帖由 KY; 於 2006-11-11 10:42 PM 發表
我想問下 死亡筆記 係咩檔黎 ?..

唔小心刪野左睇唔到rmvb檔 - 0 -

4條腿拯救隊 加菲貓2 獸猛猛奇兵 可以搵搵嘛

下..姐系你用唔到REAL PLAYER=)?
好..搵搵吧XDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...