加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 幫手..~!! .7魔裝
載入中 ...
sk991055
初生嬰兒

long

會員編號 8937
精華 0
積分 449
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11028 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-6-7
註冊天數 6899
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 sk991055 的帖子
幫手..~!! .7魔裝

我宜家x77裝,(水裝 魔 , 劍 ,鞋)。我宜家只係未有個7魔,宜家 D水魔貴到........D人sell 成2千幾卡,有次見到人賣1600 卡,點知一入,個鐘轉下轉下....lag  1  lag......個房立即爆左..= =",勁無奈 買唔到,宜家
有成幾千卡,水魔又好貴,我又唔洗要S,只係用黎洗大亂,定自己合好呢,自己合又驚合唔到, = =">如果自己合有冇咩方法合好d,例如 開咩場,同又 洗唔洗叫人用水女唔用裝,同點樣果陣式......唔該 la...教下我
比下意見.同回覆....唔該~~!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
$240..-【小樹|
中級會員
T^T"我係凶靈.係.傑..

會員編號 194863
精華 0
積分 2500
帖子 304
威望 0 點
I-See幣 15600 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-7-30
註冊天數 6482
來自 愛"__*
狀態 離線
自己合好D..
我之前買100幾千~幾萬卡...
自己升仲好...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sk991055
初生嬰兒

long

會員編號 8937
精華 0
積分 449
帖子 10
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-6-7
註冊天數 6899
來自 hk
狀態 離線
唔該.~!!

但係自己合,就一定要加金,
唔通自己一個人開個水場,用水女合咩...
我好驚合唔到...><"
有冇方法合好D呢??
例如:洗唔洗叫人用水女唔用裝入黎幫手圍個陣,同點樣果陣式..
教下我 LA.....幫下手........

頂部
sk991055
初生嬰兒

long

會員編號 8937
精華 0
積分 449
帖子 10
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-6-7
註冊天數 6899
來自 hk
狀態 離線
如果升個土魔,宜家D card 係2:1,姐係我用200卡收個6土魔,再用400水卡換800張土卡,姐係只要用600卡,感覺上就真係比較平,但係我只係驚合果下姐,如果個魔合唔到都係冇左400卡,再合都係用多400姐,總共用左1000卡,合到又加多幾百卡,合到不如用土魔la......,不如用800卡合左水魔佢....不過你個方法又真係低好多,因為我用左200卡收左6水魔,不過我都係驚合唔到,多謝你意見。

頂部
魔煞•紫焰
嬰兒上路

會員編號 200985
精華 0
積分 609
帖子 92
威望 0 點
I-See幣 11143 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-15
註冊天數 6465
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 魔煞•紫焰 的帖子
up is very expensive ar

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...