加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]學校圖書館失書事件
載入中 ...
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子

QUOTE:
原帖由 小寧寧 於 2006-4-20 07:45 PM 發表
係課室......

Mandy:喂!!COCO~去唔去圖書館睇書ar??

COCO:唔........唔洗la~你地去la~

Mandy:咁好la,我同Wendy去睇書la,88~

COCO:88~

係圖書館.......

Wendy:Mandy,我地睇幾耐ar??

Mandy:半 ...

巧野,po左∼

寧寧FANS紫月生於1XXX年,當時寧寧作左一篇人物介紹,令到紫月好想睇
紫月自2006年4月20日開始發起反對寧寧咁耐都唔PO,搞到佢好心急的非暴力的”不合作活動”,強調用不流血的方式抗議,例如靜坐,絕食,示威長征等,得到5個人支持∼
∼∼都冇,她經過大約幾分鐘∼∼∼∼都冇既抗爭,幾次吹佢快D PO,終於在大約2小時∼∼∼∼都冇令寧寧PO STORY
(我有聽書架,睇下,一字不漏!!)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6717
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
上緊堂個陣.......

Maggie老師:我想搵Mandy同Wendy......

係圖書館........

Catherine老師:Mandy,Wendy!!我唔怕開門見山同你2個講,我地E+懷疑你地2個

偷圖書館d書........

Maggie老師:Catherine,比時間佢地解釋下la~

Catherine:好!!就比佢地解釋!!Mandy!!你解釋先~

Mandy:我係有$$女泥ga ma~點會偷書ar??你都傻ge!!

Catherine老師:你.........你好野!!Wendy!!你解釋!!

Wendy:雖然我唔係好有$$,但係我都有d家底,我ar媽同我老豆又係專業人士,d

零用$$分分鍾高過你份人工la,洗偷書咩!!

Catherine老師:你2個咁串,信唔信我同校長講ar la!!

Mandy:請你唔好忘記!!校長係我ar叔!!

Catherine老師:你!!!!!(比Mandy同Wendy激到就泥死~)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 紫月ソ雲 於 2006-4-20 08:33 PM 發表

巧野,po左∼

寧寧FANS紫月生於1XXX年,當時寧寧作左一篇人物介紹,令到紫月好想睇
紫月自2006年4月20日開始發起反對寧寧咁耐都唔PO,搞到佢好心急的非暴力的”不合作活動”,強調用不 ...

係常識書!!??

kaka!!

頂部
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6591
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子

QUOTE:
原帖由 小寧寧 於 2006-4-20 08:34 PM 發表

係常識書!!??

kaka!!

睇下我既甘地效應幾近∼你咁快就PO左2篇文啦∼好有滿足感∼∼
實卜卜卜∼

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
回覆 #24 曲奇妺妺 的帖子

失左la bo~你睇唔明ar??Catherine話Mandy同Wendy偷書....米失書lo~

(p.s:點解你無on msn ge??)

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
回覆 #24 紫月ソ雲 的帖子

ka~

甘地效應真係勁~因為我怕你地示威~

(講笑ing)

頂部
沒有檸檬味
高級會員
超低能"""

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 5879
精華 0
積分 2900
帖子 772
威望 0 點
I-See幣 9580 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-22
註冊天數 6915
狀態 離線
好好睇ar,快d post啦!!!!!!!!!!!!

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
係校長室........

校長:咩話!!??Mandy同Wendy偷書!!??喂!!Catherine,你唔好見我幾廿歲就昆我bo~

Catherine:校長!!我無昆你!!唔信你睇下[[幣]]路電視..........

係[[幣]]路電視ge畫面.......見到Mandy同Wendy真係係到偷書......

Mandy:我地真係無偷書ar!!

Wendy:係ar係ar!!

Catherine:[[幣]]路電視已經係1個好好ge證據la!!

Maggie:Catherine,我地未查到邊個係真正偷書ge人先好下決定~校長!!不如比1

個月時間比佢地自己查,如果查到真係佢地2個偷書,咁先再打算la........

校長:um.........好ar~就咁決定!!

Catherine:我反對ar!!!校長!!

校長:無得反對!!係咁la!!

頂部
曲奇妺妺
初級會員

會員編號 67186
精華 0
積分 750
帖子 108
威望 0 點
I-See幣 11207 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-5
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 曲奇妺妺 的帖子
跟住呢?????
快D post la!
十卜ar!!

http://hkisee.com/viewthread.php?tid=119963&extra=page%3D1
(招家人and fd ar!)

論壇屋企人:
媽:
爸:
姐:貓b123,小寧寧
妹:紫月ソ雲
弟:AvriL
fd:annalui,天使...BY:穎,泳思妹妹
頂部
沒有檸檬味
高級會員
超低能"""

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 5879
精華 0
積分 2900
帖子 772
威望 0 點
I-See幣 9580 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-22
註冊天數 6915
狀態 離線
個校長好串..............快d post啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...