加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 最想邊個老師永遠消失(退休)?  (單選) [參與投票的會員]
A.容姨   6 (11.76%)
B.肥LAM   11 (21.57%)
C.痴痢根   2 (3.92%)
D.魚缸   13 (25.49%)
F.成日帶住個某卡通人物既袋   6 (11.76%)
G.其他(另請註明)   1 (1.96%)
H.以上皆是   7 (13.73%)
I,全部不恨   5 (9.80%)

標題: 最想邊個老師永遠消失(退休)?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-14 04:24 PM 發表

[size=2.5]原來如此 -口-
我對佢冇乜特別感覺 ..

我好[憎佢..-V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-14 04:24 PM 發表

我好[憎佢..-V-

[size=2.5]點解呢..? -0-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-14 04:26 PM 發表

[size=2.5]點解呢..? -0-

成日冇啦啦記人野..-V-
雖然無記我

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-14 04:27 PM 發表

成日冇啦啦記人野..-V-
雖然無記我

[size=2.5]我後面果個俾佢記過1次名 ..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-14 04:30 PM 發表

[size=2.5]我後面果個俾佢記過1次名 ..

我班有2個比佢記過..好似

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-14 04:30 PM 發表

我班有2個比佢記過..好似

[size=2.5]我地得1個

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-14 04:31 PM 發表

[size=2.5]我地得1個

LEE D冇乜好講

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 zero` 於 2006-10-14 04:31 PM 發表

LEE D冇乜好講

[size=2.5]WAKAKA
講到冇野好講

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 SuzukiMiyako 於 2006-10-14 04:32 PM 發表

[size=2.5]WAKAKA
講到冇野好講

太無聊

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★流星☆ 的帖子
絕對希望吹水王收d退休._.(黃xx)

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...