加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 唔好怕羞, 大家入黎投下自己係邊種, (頭 6 項比男仔投, 後 6 項比女仔投)  (單選) [參與投票的會員]
點止靚仔, 又有身型, 絕對係天生既 Model, 選港男都完全無問題   3 (1.80%)
有好多女仔都想識我, 好多人讚過我靚仔, 其實我自己都覺 ......   5 (2.99%)
我都唔差 ga, 好多時都吸引到異性   2 (1.20%)
正常男仔   22 (13.17%)
平心而論, 我真係想自己靚仔啲   6 (3.59%)
唉 ...... 樣已經衰, 仲要又肥/廋/矮, 都唔知幾時先搵到另一半 ......   10 (5.99%)
==================================================   4 (2.40%)
唔係自誇, 我又靚女, 身材又 Good, 無論做 Model, 明星, 港姐都一定掂   1 (0.60%)
好多人讚我靚女, 比好多人追過, 出街已經慣左比人望, 經常有人問我囉電話   0 (0.00%)
我其實都算靚女, 再打扮埋既話行街好多男仔望   0 (0.00%)
正常女仔   93 (55.69%)
我唔怕認, 我直情係豬扒   21 (12.57%)

標題: 唔好怕羞, 大家入黎投下自己係邊種, (頭 6 項比男仔投, 後 6 項比女仔投)
載入中 ...
susan_love
初生嬰兒

會員編號 445783
精華 0
積分 197
帖子 39
威望 0 點
I-See幣 8676 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-7-8
註冊天數 5425
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 susan_love 的帖子
我是正常人咧

# 英文比我KO左 :$
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨S!u敏
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 257348
精華 0
積分 1837
帖子 1559
威望 0 點
I-See幣 23952 錢
GAME幣 771 個
MSN宣傳 179 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-5
註冊天數 6340
來自 火星(3`
狀態 離線
  只顯示 笨S!u敏 的帖子
投左==xd

我的天空金天有點灰;
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kakayiyi
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 156778
精華 0
積分 1421
帖子 899
威望 1 點
I-See幣 17457 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 11 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-25
註冊天數 6595
來自 地球v3v`
狀態 離線
  只顯示 kakayiyi 的帖子
我應該刀係個正常女仔吧 a_a`
不美v_v但刀見得人吧-33-?

-       ♥ 朋友 我當你一世朋友 v3v ♥
-
-                        `     低低能能-____-v
-
-
I`m人仔台 v_v`
頂部
蘋果蘋 (果仔)
吹水老手
蘋果蘋

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 2
精華 2
積分 10996
帖子 6723
威望 1 點
I-See幣 136973 錢
GAME幣 130 個
MSN宣傳 671 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2004-10-4
註冊天數 7164
狀態 離線
  只顯示 蘋果蘋 的帖子
我係正常與樣衰之間
所以投左正常算

頂部
SZE_思
吹水學徒
巧悶牙...

榮譽勳章

會員編號 206127
精華 0
積分 3383
帖子 1889
威望 0 點
I-See幣 14953 錢
GAME幣 731 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ●朱古力●
閱讀權限 60
註冊 2006-8-28
註冊天數 6471
來自 夢之歷險v3v
狀態 離線
  只顯示 SZE_思 的帖子
好奇怪-_-"
系香港出街係一個正常人;;

番到大陸著衫出街跟住D人會係咁望-0-
唔知望乜野-_-"

頂部
MsTing(k) ((3`百合 ...)
吹水學徒

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 410229
精華 0
積分 15786
帖子 1179
威望 3 點
I-See幣 125380 錢
GAME幣 282057 個
MSN宣傳 3091 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2008-3-13
註冊天數 5907
來自 本大爺個娘親
狀態 離線
  只顯示 MsTing(k) 的帖子
好想投頭3個-,- 只可惜. . .我唔係. . .我係最後一個xdd"!

頂部
makhhkk
初生嬰兒

會員編號 453990
精華 0
積分 150
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 8427 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2009-11-14
註冊天數 5296
狀態 離線
  只顯示 makhhkk 的帖子
投左啦....

頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6036
來自 `hi
狀態 離線
我係豬排a.a=]

頂部
19.
吹水使者

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 360809
精華 0
積分 23673
帖子 14059
威望 11 點
I-See幣 3865 錢
GAME幣 145275 個
MSN宣傳 1222 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-8-20
註冊天數 6114
來自 白雪公主個禁室
狀態 離線
  只顯示 19. 的帖子
我揀左頭1個  哈哈哈

頂部
金惠恩
吹水學徒
★- 1m YaN

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 382751
精華 0
積分 3168
帖子 1953
威望 0 點
I-See幣 29591 錢
GAME幣 290 個
MSN宣傳 9 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-30
註冊天數 6042
來自 英國
狀態 離線
  只顯示 金惠恩 的帖子
我係正常女仔一個 :]

偷圖包生仔冇屎忽!!
金厲旭永遠是愛 <3

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...