加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: xd wsyan's fD's come in:) bobbycute * ni *xd
載入中 ...
wsyan.
吹水大王
byebye

會員編號 148768
精華 1
積分 29629
帖子 17046
威望 1 點
I-See幣 126124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蝶蝶蝶;3
閱讀權限 120
註冊 2006-4-6
註冊天數 6662
狀態 離線
  閱讀全部
xd wsyan's fD's come in:) bobbycute * ni *xd

朋友留低你既大名`圖`同`個個明星既名`
朋友呢家野 你覺得hai`就hai`喇 

QUOTE:

bobbycute xd
感覺上成日整icon比你 xd
不過 m0 計啦 xd
我唯一得icon hai`見得下人 :)
其實我都好想送ban架x)
不過實嚇死你 xd因為好嘔-v-V
我講番d正經野xd
你hai`我gum.多以前識既新朋友入面熟得比較快既一個:)
really nice to meet you bobbycutexd

QUOTE:
我真hai`好中yi`你牙,妮 xd
其實我要講既野同我平時同你講既差 5 多 xd
點講好呢 x)
我覺得呢排我地小野傾左 xd
之前我有1排好5想再上i-see;
我好5中yi`個種感覺 xd
我又5知hai`點講好.唉.
可能hai`間歇性毛病掛-v-
好多心事想同你講 xd
不過5想打gum.多字同你講 xd
你知啦,我打字慢 xd
點都好.為我地既1年友誼乾杯
唉.1年後,我地各san東西 lu :)
好5捨得;我永遠會記住你;
或者我地做個約定;10年後再hai` i-see 見

QUOTE:
rosanna-
認識你不久;要說的不太多xd

QUOTE:
草-
死喇-v-"我5記得左你hai`邊個-0-
sorry-`
你hai米改過名-v-V
ANYWAY, 我都整左

Friends are forever.rumours are whatever.wsyan and rosanna:)
thank you !

每天看多一些,體會多點,得到的怎會比失去小
my best friend ever , ni:]
2006-4-9 03:00 PM  our first chat :)

thanks chailz:D

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
wsyan.
吹水大王
byebye

會員編號 148768
精華 1
積分 29629
帖子 17046
威望 1 點
I-See幣 126124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蝶蝶蝶;3
閱讀權限 120
註冊 2006-4-6
註冊天數 6662
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 {妮}子`=! 於 2007-5-18 09:07 PM 發表
先謝妳的禮*v*即用xd
近排我少了用電腦.為了預備十多日後的大考.
為了入理科的精英班.我要發力-_-v
少了和妳聊/_\ 到左6月中就再好似上年甘吹水:)
雖然同妳只系網友.我諗.我地如果做到同校既同學.1定h0好;)
...

我覺得好開心識到你;
點解人一定要分開,
我都好想見下你 xd
不過, mami 5得;
我頭先有試過想同mami講大話旦我講5出口.xd
妮子,如果某天我在街上見到你,你覺得我應5應該叫你 ?
我明:)我都想溫.旦我好難去有動力令到我去溫xd
你介5介意講你hai`邊區讀書:)
我估5到你記得幾月幾號識我 xd

Friends are forever.rumours are whatever.wsyan and rosanna:)
thank you !

每天看多一些,體會多點,得到的怎會比失去小
my best friend ever , ni:]
2006-4-9 03:00 PM  our first chat :)

thanks chailz:D

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...