加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: " 相睇大會*=]
載入中 ...
嵐颽君`=]
吹水中手
★ 金毛獅王`xpp

會員編號 185221
精華 0
積分 4380
帖子 3916
威望 0 點
I-See幣 20777 錢
GAME幣 1129 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-7-4
註冊天數 6568
狀態 離線
  只顯示 嵐颽君`=] 的帖子
==============================
       個人資料
名名:牙海`唔講真名住`hehe xd
年齡:14就15
住邊區:九龍城/0\
中2咩:打籃球`唱K`打鼓`睇動漫`行沙灘HEHE..`''唔介意我有小小運動型嗎-0-''
揀偶條件:樣要見得人`
                 有主見''怕出到街唔知去邊''
                 165高以上`因為我都162高-.-
                 要隨時隨到`不過真係唔得都唔緊要XD
                 錫我`-333-'
                 唔好花心!`
msn:PHOEBE11793@HOTMAIL.COM
ym://
==============================

PS`要相相問我囉NA=]]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
with_love
中級會員

會員編號 169960
精華 0
積分 1087
帖子 464
威望 0 點
I-See幣 12449 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-29
註冊天數 6604
來自 九龍城
狀態 離線
  只顯示 with_love 的帖子
個人資料
名名:Vicky年齡:14就15
住邊區:九龍城/0\
中2咩:打籃球,,打排球,,打羽毛球,,食野,,訓行街。。玩~~
揀偶條件:樣要ok`
                 有主見,,但係一時要就我ga~~
                 166高或以上      
                 唔要儈人唷。。花心!`
msn:happyvicky_1992@hotmail.com

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

吹水學徒
陪伴我的足印

會員編號 35248
精華 0
積分 3883
帖子 1110
威望 0 點
I-See幣 26604 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-28
註冊天數 6878
來自 9龍
狀態 離線
  只顯示 馬 的帖子
       個人資料
名名:alex
年齡:就17
住邊區:[可以5填]
中2咩:[可以5填]
揀偶條件:我找朋友仔,可以傾到計就ok
msn:[如有]x24max2000@hotmail.com
ym:[如有]

頂部
chan26172954
嬰兒上路

會員編號 206881
精華 0
積分 496
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11062 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-30
註冊天數 6511
來自 hk
狀態 離線
       『個人資料:』
『花名:』小寶 。
『年齡:』14 。
『住邊區:』天水圍 。
『鍾意:』玩msn 玩巨商 溝女 。
『揀偶暨條件:』
1.)要13-15歲 左右 。
2.)個樣qq地﹏唔要肥爆傖and月球表面既外星人 。
3.)天水圍內 (天慈,天耀,天恆,天澤,天恩,天榮,天湖都ok)
4.)要純正,長情,吾會少少事發火,玩得既女仔。
5.)我吾開心識關心我
6.)身高150-160就ok)

有關我:
1.)上算令仔.唔係醜(吾係鴉胡)msn有相相..
2.)我算幾open下,玩得起既人
3.)吾可以三分顏色上大紅
msn:chan26172954@hotmail.com

頂部
葦葦
初級會員

會員編號 195145
精華 0
積分 685
帖子 141
威望 0 點
I-See幣 12678 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-30
註冊天數 6542
狀態 離線
  只顯示 葦葦 的帖子
       個人資料
名名:Selina
年齡:12
住邊區:[可以5填]大埔
中2咩:[可以5填]行街,,唱K,,玩
揀偶條件:
(1)靚仔(最好),,唔肥,,對我溫柔,,細心,,會保護我
(2)讀書唔洗太叻
(3)唔會瞞我,,高過我,,幽默
(4)13-17
msn:[如有]Selina_Bubu_wai@hotmail.com

關於我:::
性格:::樂天,,開朗
高160
樣:OK,,可愛

ADD我呀=]]

頂部
Blair
初生嬰兒

會員編號 286263
精華 0
積分 369
帖子 47
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-9
註冊天數 6320
來自 香港人
狀態 離線
  只顯示 Blair 的帖子
人資料
名名:Goofy
年齡:17
住邊區:黃大仙
中2咩:唔知喎
揀偶條件:唔食煙/唔好太細過/唔樣衰/住係黃大仙附近都得..
msn:pm問我拎
ym:無

頂部
譚臭魚
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 140821
精華 0
積分 2919
帖子 2011
威望 0 點
I-See幣 19040 錢
GAME幣 98 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-21
註冊天數 6673
狀態 離線
  只顯示 譚臭魚 的帖子
       個人資料
名名:呀魚
年齡:14
住邊區:樂富
揀偶條件:要高過我,,,要鍚我
                 住得近,,,同台[3]
                 個樣都ok,,,星期日得閒
                  最好5食煙[不過5好俾我聞到煙味得架啦]
about me:個樣普通,,,傻傻地,,,中2買野食野,,,中2玩
   中2訓教,,,中2行街街,,,中2傾電話,,,中2自己xd

msn:sakura2422000@yahoo.com.hk
ym:n/a

頂部
*man子*
初生嬰兒

會員編號 292087
精華 0
積分 314
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 11002 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-21
註冊天數 6308
狀態 離線
  只顯示 *man子* 的帖子
       個人資料
名名:sherman
年齡:17
住邊區:官塘
中2咩: 唱k.睇戲.行街.聽歌.sms.食野.打機.msn.踢波..傾電話
揀偶條件:13-17碎..專一的..可以出街..玩.傾心事
msn:  shermanchan1989@hotmail.com
ym:冇

頂部
帥朗
初級會員

會員編號 206465
精華 0
積分 464
帖子 193
威望 0 點
I-See幣 9042 錢
GAME幣 70 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-29
註冊天數 6512
來自 ken116e@hotmail.com
狀態 離線
  只顯示 帥朗 的帖子
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
       呆人資料
名名:雲
年齡:十六
住邊區:將軍澳
中意什麼:你 and 搞創新
揀偶條件:眼緣
msn:ken116e@hotmail.com
感想:很好很好..希望HKCE成功
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

頂部
鄰家女孩
初生嬰兒

會員編號 293995
精華 0
積分 319
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10996 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-24
註冊天數 6305
來自 屯門
狀態 離線
  只顯示 鄰家女孩 的帖子
個人資料
名名:鄰家女孩
年齡:15
住邊區:屯門區
中2咩:運動,行街,看書,玩樂器
揀偶條件:要係男孩(15-17)成熟,沈默就最好啦
msn:[如有]aki038888@yahoo.com.hk

AkIi's
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...