加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[原創]]占星術________(本故事只是虛構)
載入中 ...
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
I-See幣 77550 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2005-12-6
註冊天數 6717
狀態 離線
  只顯示 CHARMAINE晴 的帖子
[[原創]]占星術________(本故事只是虛構)

女主角

姓名:Charmaine(o者係我)

年齡:23

性格:有$$女,大細路,迷信星座,鍾意上網

生日:1月5日(同我同一個月,同一日生日,ka!!XD!!)

星座:山羊座

職業:xx公司主席

男主角

姓名:Rain

年齡:24

性格:好nice,跳舞爆勁,唱歌勁好聽,萬人迷

生日:6月25日(真正ge Rain(韓國個個)同一日生日,XD!!)

星座:巨蟹座

職業:歌手

女配角

姓名:Stella

年齡:21

性格:有$$女,成熟,工作狂,Charmaine個妹,同Charmaine勁似樣

職業:xx公司副主席

呢個故事係我發白日夢個陣諗ga~

ka~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
沒有檸檬味
高級會員
超低能"""

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 5879
精華 0
積分 2900
帖子 772
威望 0 點
I-See幣 9580 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-5-22
註冊天數 6916
狀態 離線
你同呀rain既故事=="..............

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乞人憎~蝦米 於 2006-5-3 07:34 PM 發表
你同呀rain既故事=="..............

係ar~

諗下都好過無ma~

wakaka!!

=]

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
係Charmaine ge辦公室.......

Stella:家姐ar!!我講過幾多次.......唔好成日............

我:唔好成日掛住上網ar ma!!

Stella:你知就好la!!

我:楊千嬅個首[[有過去的女人]]都有講la:[[根本不想工作至上做人硬朗]],我就係想咁!

Stella:你再上網ge話我就熄晒全公司ge電腦,[[等]]你唔洗再上網!!

我:唔好ar!!咁d員工唔洗做野ar!!??

Stella:哎呀!!你會理公司ga咩!!??真係講都無人信!!

我:你同我出去ar!!嘈住晒!!

Stella:我都廢[[是]]同你講ar!!

頂部
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6592
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子
回覆 #4 綠茶妹B 的帖子

好開心丫,我有同道中人啦~我都好鐘意day dream架~~~~
阿rain......2幾咋咩.....仲以為3幾......

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
回覆 #5 紫月ソ雲 的帖子

我勁鍾意發白日夢
==============
我Rain Rain20幾歲炸~

^^

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
係我屋企........

Stella:你好快d同我熄左部電腦ar!!再唔行就遲到ga la!!

我:又去個d舞會ar!!??我唔去!!咁無聊!!

Stella:你係屋企仲無聊la!!快d la!!

我:我去!!但係我要帶埋我d仔女bo!!

Stella:你玩野ar!!你都未結婚!!

我:我ge仔女就係我部手提電腦同埋iPod lo!!

Stella:[[是但]]你!!

我:Yeah!!

去到個d舞會........

Stella:hi!![[等]]我同你介紹,呢位係我家姐~

個個人:下!!??你後面都無人!!??

Stella: hee!!唔好意思!!我家姐唔知去左邊,等我搵佢出泥!!

原來我等Stella同人吹水個陣,偷走返去屋企~XD!!

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線
今篇AR Rain出現........XDD____
=======================================================

我返到屋企.......上左個交友網.........有人add我msn........

Rain:hi~

我:halo~

Rain:(韓文)做fd好唔好??

我:(韓文)好~你係韓國人??

Rain:(韓文)你點知ga??

我:(韓文)我都識d韓文ga ma~^^           (p.s我真係識dd韓文________XDD!!)

Rain:(韓文)你咁叻ge??

我:(韓文)唏!!1d都唔叻ar~

Rain:(韓文)唔好咁講~

我:(韓文)ka!!你鍾唔鍾意Rain ga??

Rain:(韓文)好鍾意ar~(佢無講佢自己ge身份~)

我:(韓文)我超級超級超級超級超級超級鍾意佢ga!!

Rain:(韓文)咁岩你又鍾意Rain bo~

我:(韓文)ka!!

就係咁........我同佢講左成晚.........好happy~XDD!!

頂部
{-CH!NG-}
中級會員
我只係一個冇用既大東瓜...

會員編號 150794
精華 0
積分 1317
帖子 332
威望 0 點
I-See幣 14286 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-10
註冊天數 6592
來自 青山
狀態 離線
  只顯示 {-CH!NG-} 的帖子
回覆 #8 綠茶妹B 的帖子

嘩∼!你識韓文咁近架......
識你咁耐都唔知tim

頂部
CHARMAINE晴
吹水之帝

會員編號 82947
精華 0
積分 38332
帖子 23107
威望 1 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊天數 6717
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 紫月ソ雲 於 2006-5-11 07:58 PM 發表
嘩∼!你識韓文咁近架......
識你咁耐都唔知tim

識得好少炸~

我聽AR Rain d歌先識少少~

XD~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...