I-See 論壇 » 私影貼圖區 » 私影交流區 » `_好姊妹招私影''希望比個機會我地' { ice & purple }

2012-11-29 02:37 AM _丫紫
`_好姊妹招私影''希望比個機會我地' { ice & purple }

簡介:
我地希望可以搵影師幫我地私影;)
我地兩個之前都曾經各自影過.不過唔多.只係幾次.經驗尚淺
而家我地想試下兩個一齊影.
可以影出唔同既感覺.唔只自己一個人咁dry.
攝影效果風格可以多元化d.
我地兩個會一齊接私影.
當然如果影師到時想一個一個單獨咁影都絕對可以^^
希望可以比個機會我地.
我地需然係收費.不過絕對超平.
希望真心影相既先inbox我;
黎緊12月10號或者11號.仲有22號;)
我地想私影.唔知有邊位影師得閒呢?

稱呼: 丫紫,丫冰

年齡: 18,18

私影經驗: 幾次,幾次

聯絡方法: 有意send e-mail 給我 [email]ngtszna2@yahoo.com.hk[/email]

身高: 162 cm / 158 cm 左右

體重:42 kg 左右 / 43 kg

頭髮顏色:啡 / 黑紅

眼晴顏色:黑 / 黑

是否收費: 是.根據情況而定; 加埋車費; {二人攝影,只收一人價錢;) }

個人照 / album  :
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 {丫紫}
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 {丫紫}
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 {丫冰}

[[i] 本帖最後由 _丫紫 於 2012-12-1 04:50 PM 編輯 [/i]]

2012-11-29 04:24 PM _丫紫
up一up

2012-11-30 04:35 PM _丫紫
up一up

2012-12-1 04:51 PM _丫紫
up一up

2012-12-2 10:43 AM _丫紫
up一up

2012-12-4 03:47 PM _丫紫
up一up

頁: [1]