I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 我真係唔Q明D女仔.

2009-5-3 05:29 PM 乂零.冰楓乂
我真係唔Q明D女仔.

我[size=4][color=Red]分左手又點Q樣呀.....
分左手就要同你拍拖....分左手就要鐘意你?

成班女人煩Q往哂.........講左話唔鐘意就唔鐘意啦.
係要搞Q往哂.....

我而家真係唔Q明.D女仔咩Q野心態.
平時又唔Q講...一講就成班人幫口.

你點都無理由同我講話:我鐘意你....你反正分左手不如同我拍呀...
我教我點樣可以SAY YES呀..

拍拍...你咁鐘意拍就搵過個啦...[/color][/size]
[size=4][color=Red]================================純火而發脾氣..........======================[/color][/size]

2009-5-3 05:41 PM 至尊小學雞
成班tim囉咩事-_-
咁受歡迎呀.

2009-5-3 05:49 PM 八爪魚x)
w00 好多個Q阿 v3v
你甘樣講係咪想話你好受d女歡迎?=):em49:

2009-5-3 06:14 PM 細炮炮:)
你係米靜係識講個[b]q[/b]字:em28:

[[i] 本帖最後由 小炮炮:D 於 2009-5-3 06:20 PM 編輯 [/i]]

2009-5-3 06:42 PM shan;}
你 好 受 歡迎  ;  )
吾係 全部 女仔都係甘既 - 3-;

2009-5-3 07:21 PM 八爪魚x)
不如poz張相上黎比我地過下目:soD14qo:
甘受歡迎實好令仔喇下話:em32:

[[i] 本帖最後由 八爪魚x) 於 2009-5-3 08:03 PM 編輯 [/i]]

2009-5-3 07:57 PM 閃卡叔叔
零叔醒目,冇因為怒火而沖走左個腦.0.b
將所有粗口同個Q字黎頂哂佢:em48:
衣家我唔可以睇小零叔既魅力(?)喇:em09:

2009-5-3 08:44 PM -癲小珊._.`
你咁受歡迎-0-`
戈女仔都唔講道理既...-.-`

2009-5-3 10:01 PM 乂零.冰楓乂
係一個女仔講...之後一大班幫口...
煩到吹脹....自問個樣好衰....我又唔明點解會鐘意我..

2009-5-8 09:59 PM cassandra1314
55~你講左唔鍾意佢''佢仲煩住你?

唔係牙ma

我地學校都有個'''人地講左勁多次唔like佢'''仲係度煩Q住哂'''好多人(boy)都頂佢唔順...

但係佢有班fd''x日幫住佢講野lor'''

不過個男仔就見佢咁like佢''就係度反佢lor-  -扮like佢lor
好似衰左d lor''''不過個條女勁發姣lor''''頂佢唔順:svD76h1:

2009-5-9 05:59 PM 嘿嘿嘿嘿.
哦又吾係個個都係甘既

2009-5-13 05:41 PM MAN???
你自問樣衰,個女人仲係咁煩你?
咁我真係幫你唔到
因為你可能遇上史上最勁既豬排!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2009-5-13 05:43 PM jwujwu
你系要佢地吾煩你實有方法咖.
你甘講系因為你都有理佢地遮.

2009-5-23 11:07 AM 3YYY3
咁得意既
MAN???
俾人禁言
唔知佢講過d咩呢可XDDDDDDDDDDDDDD

2009-6-6 01:08 AM 小靈=]
係你識唔到其他女仔姐-3-!!

2009-9-14 01:15 PM FCUP巨乳美少女
[quote]原帖由 [i]八爪魚x)[/i] 於 2009-5-3 05:49 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
w00 好多個Q阿 v3v
你甘樣講係咪想話你好受d女歡迎?=):em49: [/quote]
講中哂我想講既野:em49:

頁: [1]
查看完整版本: 我真係唔Q明D女仔.