I-See 論壇 » 頭像評評站 » LONG LONG TIME NO C. ..

2009-4-5 06:02 PM 牙帽''
LONG LONG TIME NO C. ..

LONG LONG TIME NO C. ..XD. ..
唔知有幾多個月冇開POST. ..耐到唔記得左...
我去左韓國呀. ..好開心. ..BUY左好多野. ..
所有都係化妝品. ..同埋食既野. ...
唔知LEI到有幾多個人睇左花樣. ...係果邊真係紅得好緊要. ..到到都係佢地D歌. ..
電視又成日都做. ...XD. ...但係唔識睇 .

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2009-4-5 07:43 PM TWING
好耐冇見呀 xd
又係花樣 哈哈 .. 色唔錯呀

2009-4-5 07:48 PM CHING=D
好耐冇見啦 好正啊去韓國XD
色好好睇啊
support=)

[[i] 本帖最後由 澄.3. 於 2009-4-5 07:50 PM 編輯 [/i]]

2009-4-5 07:57 PM RAIKE
點解會變左hide post = =
===============
色好好 係咁多= =

2009-4-6 08:32 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]TWING[/i] 於 2009-4-5 07:43 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好耐冇見呀 xd
又係花樣 哈哈 .. 色唔錯呀 [/quote]

你有睇ma. ..?xd. ..不過你多數睇日. ..對ma?
我咩都睇. ..日台韓. . .=v="

2009-4-6 08:33 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]澄.3.[/i] 於 2009-4-5 07:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好耐冇見啦 好正啊去韓國XD
色好好睇啊
support=) [/quote]

xd. ...韓國真係好多野buy. ..xd. .好平d野. ..xd. ..
下年會再去多次. ..xd. ...misssssss u

2009-4-6 08:34 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]RAIKE[/i] 於 2009-4-5 07:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
點解會變左hide post = =
===============
色好好 係咁多= = [/quote]

對不起. ...機本上我係唔記得左. ...哈哈哈哈
改返做sell. ..唔好意c. ..唔該哂你提我=4=

2009-4-7 08:14 PM WATERRR
色唔錯呀xd
無咩要評

sup

2009-4-7 08:33 PM TSZYAN-
色很好啊
好自然
sup :)

[[i] 本帖最後由 TSZYAN- 於 2009-4-7 08:36 PM 編輯 [/i]]

2009-4-8 12:26 AM vincyyy
色幾好啊...
呢張圖本身都幾正,support

頁: [1]
查看完整版本: LONG LONG TIME NO C. ..