I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 深情告白><”〔更新至第2頁〕

2008-11-28 09:27 PM 咫曖傻軒
深情告白><”〔更新至第2頁〕

∼我知我吾應該系到開post,,我只系想講我想講既野∼

To:傻軒

我打俾你,,你吾聽我電話,,msn你又吾on……
我只系想知到你做緊d咩,,生活過成點……
其實我有諗過去你屋企到等你,,
但我好驚你會討厭我,,所以無咁做到……
你知吾知,,到e+我個心仍然好掛住你,,
就算你將我推俾月咁又點?!

我個心根本就接受吾到第2個,,
雖然月甘心做一個水泡陪我,,
但咁對月好吾公平……
我想陪住我既系你,,吾系佢牙~~
我同佢一齊,,
成日都諗住你,,
e+我同佢成日都嗌交,,
覺得系因為佢你先會吾要我……
有時我會諗[[你系咪當我系玩具呢??玩完就將我塞俾第2個……]]
你系玩我既話,,
咁我都會甘心俾你玩……

你話你俾吾到幸福我、驚我後悔同你一齊,,
出面既世界仲吸引、想好似之前咁繼續玩、吾想俾人管住,,
我知系我做得過份左,,成日都管得你好緊,,
我只系想你可以成日都陪住我咋……
同你一齊就算乞米都好,,我都吾會後悔架!!
只要有你系我身邊就夠架啦,,
我都吾知點解自己會咁愛你……
我只系後悔,,
點解自己會咁吾識做人女朋友……
點解我會俾機會你吾要我……
點解我要聽你話同牙月一齊……

無左你,,
我食吾落野、訓吾落教,,淨系識晚晚系咁喊……
你話時間可以沖淡一切,,
時間系可以沖淡,,但系吾可以忘記牙~~
真心愛一個人吾系話忘記就可以忘記,,
就算我死左,,我都忘記吾到你…
我同你既一切都已經成為記憶既一部份,,
記左入腦就記左入腦,,刪除吾到架啦……

由於我成日掛住你既關系,,
月好似想對你不利……
如果你有d咩事,,我都吾會再留系呢個世界……
因為有你,,先有貓貓既出現……
你消失左,,貓貓都會消失~~

如果你有鍾意既女仔//有女仔鍾意你,,
我吾會介意,,
你好好咁對戈個女仔就得架啦……

仲記吾記得你一開始講過既「等待站」??
吾理你點講都好,,
我會系戈到一直咁等你、一直咁等……
就算你覺得我吾值得為你咁做,,
只要我覺得值得就夠啦~~

我系呢到全部所講既野,,
都吾系一時興起、暫時性既說話,,
呢d都系我呢一生一世對你既承諾……
記得你同我講過,,
你系「陳生」,,我就系「陳太」……
雖然條件比你好既人多的是,,
但我吾會再愛其他人〔包括:月〕
只會愛你一個……

我黎呢到開post只系想同你講,,
""我仲好愛你""
""可吾可以吾好dum低我一個""
""無左你呢一個月我好難受""
""如果同你系返埋一齊,,我願意變乖""

By::笨貓

軒,,我吾知你會吾會睇到我打既野……
你吾鍾意我開呢個post既話,,咁對吾住><"
希望識得4c班陳x軒既人,,麻煩幫我講聲佢知~

最後,,吾好意思,,阻住大家!!

:sMj732a: [size=5][color=Red][b][u]*軒,我愛你*[/u][/b][/color][/size] :sLs66Jn:

[[i] 本帖最後由 咫曖傻軒 於 2008-12-6 09:24 AM 編輯 [/i]]

2008-11-29 01:02 AM 。傻影乂挺
A_A,,你咪就係傳說果個傻貓貓!?:s9s83OI:

[[i] 本帖最後由 。傻影乂挺 於 2008-11-29 02:45 AM 編輯 [/i]]

2008-11-29 08:15 AM 咫曖傻軒
回復 #2 。傻影乂挺 的帖子

你識我架咩....

2008-11-29 08:38 AM freakiibab
加油呀....希望你地可以係返埋一齊naa=]

2008-11-29 09:18 AM 咫曖傻軒
回復 #4 freakiibab 的帖子

THX~~我都想牙:siG256P:

2008-11-29 01:45 PM 。傻影乂挺
[quote]原帖由 [i]咫曖傻軒[/i] 於 2008-11-29 08:15 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你識我架咩.... [/quote]
識.....只係你唔識我姐....
有一排成日聽佢講,,同埋佢msn都咁打""

2008-11-29 05:45 PM 咫曖傻軒
回復 #6 。傻影乂挺 的帖子

喔∼∼
咁你姐系識佢架啦...
麻煩你幫我同佢講牙><”
:sll11t5: :snC260H:

2008-11-29 07:08 PM 。傻影乂挺
[quote]原帖由 [i]咫曖傻軒[/i] 於 2008-11-29 05:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
喔∼∼
咁你姐系識佢架啦...
麻煩你幫我同佢講牙><”
:sll11t5: :snC260H: [/quote]
我俾個網佢睇左.....但係唔知佢有冇上黎睇......佢好似訓左咁,唔應機....

2008-11-29 09:38 PM 咫曖傻軒
回復 #8 。傻影乂挺 的帖子

吾該晒你……:syz16G9: :syz16G9:

:sUP117g: 軒,對吾住牙:sZl294t:

2008-12-1 09:05 PM `傑
:em37: 支持

2008-12-1 09:21 PM `小翼
你一定得!!

2008-12-1 09:36 PM um....
我就似那位牙月!

2008-12-4 08:22 PM honeycat
To:軒

戈日我打俾你,,
你同我講……
""淡左就系淡左""
""我吾鐘意你""
以及聽到一把女聲……

我個心真系好痛、好痛……
無論我講d咩,,
你都表現到吾關你事咁……
你咁對我,,
令我好難受……
點解你可以做到咁冷淡?!
吾通你真系可以咁恨心……

如果戈個女仔系你女朋友既話,,
記住好好咁對佢……
聽到你同你d fd玩得咁開心,,
已經足夠……
我話過吾會再搵你、煩住你,,
我會守承諾,,
但吾代表我會放棄繼續愛你……

就算你吾再鐘意我,,
但我呢生只會愛你一個~~

祝你幸福快樂!!

By:貓

[[i] 本帖最後由 honeycat 於 2008-12-4 08:33 PM 編輯 [/i]]

2008-12-6 01:35 PM M•m偉
算啦 件事都過左 佢e咖重算 開心返dd呢排算佢都冇咩野同平時一樣咁同我地成班fD玩

2008-12-6 10:16 PM 。傻影乂挺
[quote]原帖由 [i]M•m偉[/i] 於 2008-12-6 01:35 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
算啦 件事都過左 佢e咖重算 開心返dd呢排算佢都冇咩野同平時一樣咁同我地成班fD玩 [/quote]
嗯嗯....過左去就算喇

2008-12-7 05:10 PM 咫曖傻軒
[quote]原帖由 [i]M•m偉[/i] 於 2008-12-6 13:35 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
算啦 件事都過左 佢e咖重算 開心返dd呢排算佢都冇咩野同平時一樣咁同我地成班fD玩 [/quote]

我吾會再煩住佢,,
只要佢開心...就夠~

2008-12-7 07:06 PM M•m偉
[quote]原帖由 [i]咫曖傻軒[/i] 於 2008-12-7 05:10 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我吾會再煩住佢,,
只要佢開心...就夠~ [/quote]

重係覺得佢係重鐘意你-.-個陣時同你地係勁舞玩個時見你地玩得幾開心
佢msn打D野重係比我覺得佢係重鐘意你咖...加油啦你

2008-12-10 02:27 PM 囧a
很少見人在這邊告白的
支持
加油...:sFQ90Oy:

2008-12-10 07:21 PM 肥傻
好 愛得好 講得好
女仔黎講 你都算極品囉
唔係你只係只鍾意佢一個人
我一定泡你^^
你唔好放棄丫

2008-12-10 07:29 PM 咫曖傻軒
[quote]原帖由 [i]M•m偉[/i] 於 2008-12-7 19:06 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

重係覺得佢係重鐘意你-.-個陣時同你地係勁舞玩個時見你地玩得幾開心
佢msn打D野重係比我覺得佢係重鐘意你咖...加油啦你 [/quote]

就算我有幾愛佢都無用,,
佢已經話到明吾鐘意我……
e+咁樣幾好,,
見佢同你地玩得咁開心,,
佢e+應該開心過同我一齊既時候……

系我做錯先,,
佢吾要我都應該……
我吾會嬲佢……

只要佢記住"無論點,,佢都系我心入面既NO.1,,永遠無人可以取代到佢"

〝_×◆*6個月零11日"]]++為何尒可以說離開就離開!°;\}…o○√原來放上感情去愛±÷﹠只會令自己更痛苦*╮
‵`哭inG﹡-;;!°o○往事記憶11重現 _++〞想起跟你一起的所有×╳只知道現在心如刀割〃// 千般愛著你#

[[i] 本帖最後由 咫曖傻軒 於 2008-12-10 07:32 PM 編輯 [/i]]

頁: [1] 2