I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我回來了. . . .

2008-8-23 11:32 PM 牙帽''
我回來了. . . .

好像N耐冇來評區問POST了. ..
因為我時間不夠用. ...又要上班,又要上學. ..
所以可以整圖的時間少之又少了. ..
8月22日不再上班. .多了一日假期. ..XD. ..太好了吧. ..
本來好想留在家中. ..可惜朋友一個電. ..
我去了打牌. ..XD. ..
今天一整天都留在家中. ..整了BANNER 跟ICON. ..XD

有些是田中8月的新寫真圖. .
9月是KAME呢. ..XD. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2008-8-23 11:49 PM 紫`
banners
1. 美化幾好,背景MATCH, 字可以轉下
2. 圖質有啲差, 整體唔錯
icons色幾自然, 係咪有銳化?-v-
support.

2008-8-23 11:57 PM 玫瑰
第1張果個係tt黎??
第2張圖質有d差....
icon美化都幾靚....

2008-8-24 12:03 AM manki..
HEY HAT"
又新寫真?! 不是吧~0~

美化個度再好就VERY GOOD AR ^^
我依家都吾識整BAN, SUP"

2008-8-24 12:25 AM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]manki..[/i] 於 2008-8-24 12:03 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
HEY HAT"
又新寫真?! 不是吧~0~

美化個度再好就VERY GOOD AR ^^
我依家都吾識整BAN, SUP" [/quote]

寫真不是新. .但圖是新的. ..是8月的digital books. ..今期係田中. .下一期8月是KAME. ..XD
好掛住你. .XD. .

2008-8-24 01:04 AM bobbycute
帽帽*VV*

ban2..圖質問題吧
icon 1-2有點藍

support:)

2008-8-24 02:54 AM
1 bg幾襯, 人物臉不可再美化=]
2主要就是美化問題, 整體感覺不錯=D
4可調亮d

2008-8-24 11:12 AM 露莎x]`
long time no see,hat,xddd

1 meifa can better.bg quite mh
2 nice
icon2 bit blue
sup hat=D

2008-8-24 03:42 PM RAIKE
1除左字都唔錯 始終字整得CYBER d會更好
2唔多鐘意字 其他都幾好
icon1唔錯 2暗左d同灰左d

2008-8-24 05:03 PM WATERRR
BAN1 幾好
BAN2 字唔太好,圖質問題
ICON1 唔錯
ICON2 藍左同暗左D

SUP

2008-8-24 10:59 PM 牙豆''
帽帽, 牙, 我好耐冇入黎;
見到你開po`
入到黎係咪1定要評嫁 -_-
咁我扮下野評下 x)
第1. 好正呀!
第2-_-  .. 我唔鐘意粉紅色所以唔評-_-
icon 做咩唔加名? 牙 .
我想問會唔會有人扣我分-_-
是但啦, 掛住你, 好掛住你<3
仲有呀-_- 我係教學開左po, 係咪好神奇-_-
快快reply me; miss you baby xx.

2008-8-24 11:05 PM S-ECRET;3
meifa is nice
bg not so match
sup:)

2008-8-25 01:18 AM TWING
第一 TT 幾特別呀
2 係圖質問題
ICON 兩個都好好呀

2008-8-26 12:09 PM KABO`
ban1 ds好好,,但bg感覺差少少野,,
ban2係bg同圖質問題,
icon很不錯,

頁: [1]
查看完整版本: 我回來了. . . .