2008-7-12 07:20 PM TWING
~,~

[b]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/b]
[b]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/b] :em11: :em11: :em11: :em11: :em11::em11:
大家 .. 快去俾意見 XD

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 TWING 於 2008-7-12 07:21 PM 編輯 [/i]]

2008-7-12 07:37 PM 露莎x]`
:DDD
1great,meifa is mh the bg
2 perfect in my eyes*3*
3 ver1 is better,xd still perfect*3*
sup and thz tw sis=D

2008-7-12 07:44 PM bobbycute
delete ps後短時間內都應該唔會再裝返ps
約定你我一裝返就立即送個ban比你好無?;)

1..人棕(?)了點
2..這個風好正
3..其實都唔錯
ver.1 is better

sup:D

2008-7-12 07:47 PM
喜歡1,feel幾好
3喜歡版本2,不過有d空 OAO

2008-7-12 07:54 PM ying._.
1 - 美化match` feel很好=]
2 - 很有個人style! 風格不錯*
3 - 個人較喜歡第2個! ;) 整體很好!
sup=]

2008-7-12 08:28 PM KABO`
第一個最好,
ds唔錯,,

反而第二個ds怪怪,

第三、四個,,整體不錯,
bg color再sharp d可能會更好,,
個人開頭覺得隻黃唔match隻淺藍紫,,
version.1 is better

2008-7-12 09:08 PM RAIKE
1美好 色好靚
2唔錯 冇乜野好彈
3-1好 字可以改下 其他都好

2008-7-12 09:29 PM AR琪
1 2都好靚特別係第2個
第3覺得底同圖唔太襯:D

2008-7-12 10:56 PM iamBONNIE
12都好靚
3cut好wondeful 都幾好
1比較好

2008-7-12 11:02 PM WATERRR
1 feel很好
2 style好正,其他都很好
3 字可改,第一個好d

support

2008-7-13 02:25 PM TWING
[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2008-7-12 07:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
delete ps後短時間內都應該唔會再裝返ps
約定你我一裝返就立即送個ban比你好無?;)

1..人棕(?)了點
2..這個風好正
3..其實都唔錯
ver.1 is better

sup:D [/quote]
XD 其實我講下笑GA 咋 ..唔洗咁認真
不過係既都幾好:em28: XD

THANK YOU ALL

2008-7-13 03:21 PM miko.
1.D字怪=_=
2.吾錯`
3.吾系好襯舍底~0~

SUP

2008-7-15 11:10 AM ttsee
全部feel都好正
1 左上(類似)字brush果舊唔要好啲
2 無咩好評 整體好match
3 2好啲 字麻麻 上面空左少少 美化可更好

2008-7-15 02:31 PM CBABEx]`
1 2 都好靚呀
3 個人認為2好d