I-See 論壇 » 頭像評評站 » 唔識游水學人潛水 

2008-7-12 12:49 PM 糖打令:D
唔識游水學人潛水 

終於決定了
女轉男女.

[quote]耳邊放於課室桌面 偷聽青春故事藏背面 親切 聲線
赤裸裸上演

愛似修女那純貞 又愛釋放熱情 迷糊又冷靜
這叫做年青

[b]一剔一撇樂趣
女校女生伴隨 成長中刻寫哭笑貼在聖堂裡[/b]

為戀愛掉眼淚 取向乾脆 仍疑惑我喜愛是誰

更衣室說樂趣
[b]成熟有份顧慮 疑惑共你擊退[/b]

但到底渴望聯校歡聚 在暗中 記載細節動人 字句

再哼幾句
有日再追

[b]一哭一笑樂趣
放入我的味蕾 明天應該不可以暢聚聖堂裡[/b]

亂灑幼稚眼淚
總愛反對
明白大個不會容許

率真的喊下去
明日各自散聚
難重拾這花絮

遇困阻 記住誠實的淚 別退縮
[b]再約到這校園 共對[/b][/quote]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 糖打令:D 於 2008-7-12 12:50 PM 編輯 [/i]]

2008-7-12 03:24 PM bobbycute
都不錯
2的feel很好

sup:D

2008-7-12 03:48 PM [`CHIN-]
轉校?!

1.  手畫的框有點怪,,字型可轉

2,3. 字型可轉,,整個banner都很好

sup candyyyyy`:]

2008-7-12 04:08 PM KABO`
texture運用得好好,,
尤其二、三,,
美化都好襯,,
同意樓上所說,,改改字型

2008-7-12 04:11 PM RAIKE
1黑色個兩格冇左仲好
2硬係有d怪
3唔錯 字可以轉

2008-7-12 05:17 PM 露莎x]`
pretty*V*thz my candy mum!i love it!<3
2is nice ah,,words can chg
3feel is nice too words can chg
sup and thz candy mum!:syl68Ba:

2008-7-12 05:17 PM AR琪
1左下果個黑色一般
2冇左D格仔會2好
3字一般唔太襯 :D

2008-7-12 05:46 PM S-ECRET;3
ban1 feel is cool,words not match
ban2 great
ban3 color is gd,,tt is match also
sup:)

2008-7-12 06:37 PM TWING
第一 bg 好正 . 我鐘意d格仔同星星 . 我覺得溶圖可以更好
第二 都係bg 好正 .. 美化冇咁紅仲好
第三 擦左日文仲好 .
support

2008-7-15 09:33 PM WATERRR
1 唔加黑格仔會好睇d,字可改
2 bg很好,美化紅左d
3 擦埋日文會好d

sup

頁: [1]
查看完整版本: 唔識游水學人潛水