I-See 論壇 » 心事討論區 » 許願區 » 生日願望 =)

2008-1-5 04:52 PM CHARMAINE晴
生日願望 =)

(1)今年F.2 GE所有考試,測驗,小測,默書全部合格

(2)今年F.2 GE所有考試都可以入到全班頭10名,全級60-70名

(3)身體健康 (唔好成日病,整親)

(4)大沙漠一定要達標

(5)F.3個陣可以轉校,轉唔到校GE話都希望去一班好GE班,唔洗同D唔鍾意GE人同一班 ==””””””

(6)希望自己多D錢,唔好成日亂洗錢 *V*””

(7)希望自己可以令D (但係根本無可能 = =””””””)

(8)今年要會考/高考GE人可以升到F.6/入到大學

(9)希望自己唔好成日咁緊張,要樂觀D (呢個要做到GE話都有D難度)

希望D願望會成真

[[i] 本帖最後由 CHARMAINE晴 於 2008-1-5 08:52 PM 編輯 [/i]]

2008-1-5 05:06 PM ╭☆檸檬
HAPPY BIRTHDAY TO YOU*

2008-1-6 11:59 AM 鬼鬼!Ye
I                    
Fucking
you:s9s83OI:

2008-1-7 05:14 PM 小糖sweet
同你講句生日快樂先,你許的願望自己都要努力架>w<
不過都支持你,欣賞你有咁的決心^0^

2008-1-8 01:08 PM peggy1005
加油吧:sXV97cM:

2008-1-9 07:10 PM 芷慧
yoyoyo~

[box=#6666FF] [/box]加油~:sq437ZJ:[color=#00a3ff][/color][font=仿宋_GB2312][/font]

2008-1-19 11:40 PM ciss
.。。。。。。。。。

我希望可以有個NDS

2008-1-19 11:40 PM ciss
.。。。。。。。。。

我希望可以有個NDS

頁: [1]
查看完整版本: 生日願望 =)