I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 你覺得以後早會都要唱校歌嗎?

2007-12-3 10:54 PM cyberip
你覺得以後早會都要唱校歌嗎?

你覺得以後早會都要唱校歌嗎?

2007-12-3 11:03 PM `傑
刀系個句`多舊魚!'

2007-12-4 04:20 PM 火水佬
唱得好我諗唔洗唱掛
不過仲好,唔洗上堂:soD14qo:

2007-12-4 06:09 PM 雞~少
上次唱到矛左一堂唱完重要比人捉:sYZ92E7:

2007-12-4 08:31 PM Waik
一早開腔唔錯呀:em21:

2007-12-6 07:01 PM ☆依魯加☆
我估 唱得好 佢都唔次次咁la...

阻鬼住d上課時間:sYZ92E7:

2007-12-6 08:00 PM SiU鋒
羅sir 羅彩+白痴 又話有d咩提議呀咁 正到無左堂半

2007-12-6 09:00 PM Nick.H
唉...出位姐 唔洗要我地企係成粒鐘ar x2

名校都唔洗啦...人地唱校歌係個禮堂...加上係操場唱得幾大聲都散晒d音

2007-12-6 10:05 PM ☆依魯加☆
[quote]原帖由 [i]Nick.H[/i] 於 2007-12-6 09:00 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唉...出位姐 唔洗要我地企係成粒鐘ar x2

名校都唔洗啦...人地唱校歌係個禮堂...加上係操場唱得幾大聲都散晒d音

唉 [/quote]

係lo=.="

分開左d聲又話人沒唱...真係傻傻地的

----------------------------------------------------------------------------------

仲有佢叫 中4 5 6 7 果時

中4, 中6 同 中5 ,中7 分得鬼咁開.....點唱都沒得大聲la:s9E43yV:

仲要係到嘈話細聲:sXj48DF:

2007-12-6 10:12 PM LOnbTING
都系轉左個死人校長先只要唱@O@
佢都想整到BAND 2姐,

2007-12-7 06:59 PM ~Fion930108~
我聽李sir講話係speech day之前唱架咋
之後就唔會唱

2007-12-7 09:47 PM 熊打令:D
-_-
我返到學校睏都未睏醒咁既樣都唔知點唱=_=''

2007-12-7 11:15 PM Waik
To you our mother school:em21:

2007-12-9 12:54 PM 2036
好呀

校歌好!To You Our Mother School......

2008-3-8 10:17 PM berserker@@
NO NA~ No AR

頁: [1]