I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 冇 啦 啦 比 人 收 左 手 機..

2007-11-19 07:21 PM ▋傻`小糖﹎*×
冇 啦 啦 比 人 收 左 手 機..

妖 爆 果 個 老 師 呀..

又 吾 系 禾 自 己 囉 出 來 ga..

又 冇 啦 啦 收 左 wo..:sYZ92E7:

仲 要 成 個 月 先 囉 得 反 wo..

比 1 次 機 會 都 吾 得..

禾 要 囉 反..:sup44hr:

鳴..:siG256P:

禾 D fd 話 要 打 9 個 老 師..

又 岩 岩 有 個 人 勁 like 個 老 師..

再 打 架..

系 學 校 又 有 人 打 架 wo..

打 中 左 禾..

冇 啦 啦 再 有 1 個 男 仔 走 過 來 問 禾 有 冇 事..

禾 咪 話 巧 有 呀..

佢 個 fd 就 冇 啦 啦 走 過 來 話 禾 wo..

不 過 果 個 男 仔 都 幾 巧..

佢 同 禾 講 講 下 野 就 比 人 話 佢 出 位 溝 禾..

搞 到 禾 勁 火..

禾 咪 大 叫..

甘 又 比 人 話 多 幾 次..

今 日 真 系 巧 黑 呀..:s2X61Xz:

2007-11-19 07:28 PM 嘿嘿嘿嘿.
火星人-_-''

雖然我好明白你既心情

但系可吾可以轉番正常既字體呢-_-''

2007-11-19 07:33 PM ▋傻`小糖﹎*×
[quote]原帖由 [i]囍`!LaM-#[/i] 於 2007-11-19 07:28 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
火星人-_-''

雖然我好明白你既心情

但系可吾可以轉番正常既字體呢-_-'' [/quote]
sor..
禾 系 由 細 都 系 甘 打..
5..
禾 會 收 改 下 架 啦..

2007-11-19 11:38 PM yck616
你可以告佢,佢拎左你d野又未經你同意你可以告佢偷你野都得ga

2007-11-19 11:40 PM tsun2004
呢d係你既財產黎既
我相信就算佢係收都冇可能收成1個月:sXj48DF:

2007-11-20 05:46 PM ▋傻`小糖﹎*×
唉..
今 日 囉 反..
佢 話 E + 要 日 日 5 點 先 走 得..:sXj48DF:

2007-11-21 07:40 AM 地鼠
5點=33=
有冇咁慘

2007-11-21 11:02 PM ▋傻`小糖﹎*×
系 甘 架 啦..

頁: [1]