I-See 論壇 » 頭像評評站 » ' I LOVE MILO -

2007-11-16 09:10 PM 咩。
' I LOVE MILO -

整左d Milo既圖,評下拉

請切換完整版來瀏覽圖片和連結    請切換完整版來瀏覽圖片和連結    請切換完整版來瀏覽圖片和連結    請切換完整版來瀏覽圖片和連結   

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-11-16 09:41 PM 牙帽''
咩咩小姐. . .
icon都不錯. . ..第4個色好似青左一點. ..>v<
banner不錯. .但係銳得左西利左少少. ..
support

2007-11-16 09:54 PM RAIKE
1 2 3美化可以加強
4光左D
BANNER 士多啤梨唔太MH , 中間既部份暗返D/美化光D 會比較好

2007-11-16 10:47 PM miko.
ds幾好牙`
銳左d`
sup

2007-11-17 10:35 AM 咩。
[quote]原帖由 [i]牙帽''[/i] 於 2007-11-16 09:41 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
咩咩小姐. . .
icon都不錯. . ..第4個色好似青左一點. ..>v<
banner不錯. .但係銳得左西利左少少. ..
support [/quote]

改了,現在沒咁銳了?

[quote]原帖由 [i]R.[/i] 於 2007-11-16 09:54 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
1 2 3美化可以加強
4光左D
BANNER 士多啤梨唔太MH , 中間既部份暗返D/美化光D 會比較好 [/quote]

嗯,下次會注意.見個ban太空,所以加d strawberry下去.下次會找些適合點的素材``

[quote]原帖由 [i]miko`[/i] 於 2007-11-16 10:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
ds幾好牙`
銳左d`
sup [/quote]

Thx,改返喇!應該冇咁銳了...

2007-11-17 11:10 AM loveiris830
ban太黑啦,個男人好似好污糟咁
icon就第一個最好,其他既d色唔夠搶,唔太吸引,第四個icon太青啦////////
下次再努力...><

2007-11-17 02:17 PM 咩。
[quote]原帖由 [i]loveiris830[/i] 於 2007-11-17 11:10 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
ban太黑啦,個男人好似好汙糟咁
icon就第一個最好,其他既d色唔夠搶,唔太吸引,第四個icon太青啦////////
下次再努力...> [/quote]

整光了.還有,我特地把圖整成很肮髒的...

頁: [1]
查看完整版本: ' I LOVE MILO -