I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 覺得學生會T&G會唔會做得好

2007-10-29 10:30 PM 匿名
覺得學生會T&G會唔會做得好

有咩睇法

2007-10-30 07:18 PM 匿名
我覺唔會做得好....

因為...果個 主席 城日閃閃縮縮....好像好怕人咁....

個副主席都好過個正主席- -"....  

+上佢講野完全唔夠陳利咁流暢同定

如果個正主席都咁.....你叫佢d手下 點會好呢:sXj48DF:

------------------------------------------------------------------
[color=#ff002d]做咩你投果到得好的方面.....沒衰ge..[/color]:sYZ92E7:

[[i] 本帖最後由 ☆依魯加☆ 於 2007-10-30 07:20 PM 編輯 [/i]]

2007-10-30 07:33 PM 匿名
唔覺得 好得去邊

2007-10-31 07:53 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]☆依魯加☆[/i] 於 2007-10-30 07:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我覺唔會做得好....

因為...果個 主席 城日閃閃縮縮....好像好怕人咁....

個副主席都好過個正主席- -"....  

+上佢講野完全唔夠陳利咁流暢同定

如果個正主席都咁.....你叫佢d手下 點會好呢:sXj48DF ... [/quote]

咁到俾你睇到

2007-11-4 12:04 PM 匿名
我都覺今年學生會好唔掂!*
佢講野方面又唔得...
答問題又差!!*
同埋一D都睇唔出佢地係有誠意搞好過學生會!!!
都唔知點解今年無得投票嫁!!!
以前就算得一隊都有得投票...
唔知小過幾多票就無得做嫁MA!!

2007-11-5 11:24 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]yiuyoyo[/i] 於 2007-11-4 12:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都覺今年學生會好唔掂!*
佢講野方面又唔得...
答問題又差!!*
同埋一D都睇唔出佢地係有誠意搞好過學生會!!!
都唔知點解今年無得投票嫁!!!
以前就算得一隊都有得投票...
唔知小過幾多票就無得做嫁MA!! [/quote]
系!勁薯仔-.-.....
講野好似5系好得咁-.-...(比着我刀可能會-__-')

頁: [1]