I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 我ga第1次.................................................通頂!!!>.<

2007-10-22 12:46 AM ~Sora~
我ga第1次.................................................通頂!!!>.<

我ga第1次通頂~~~[color=#0012ff][/color]
[color=#00a3ff]重陽果日我同我d親友拜完山之後,
我去左我表姐屋企,佢話同個fd去天水圍打麻雀,[/color]
but我以為:[color=#a300ff]e+先6點,12點幾去完la呱,so我話我都去,[/color]
[color=#00ffbf]點知完來佢個fd12點幾先泥(放工),果時我己經知道我地會...[/color][color=#880000]通頂[/color]...  
[color=#00a3ff]去到天水圍果個人ga屋企,完來冇麻雀,得[pea]牌,
so玩21點同[坐]D,邊個輸要飲伏特加in橙汁(因為冇可樂),
輸左果個可以點加伏特加同橙汁都得.[/color]
[color=#0036ff]一開始本來係好小酒,好多橙汁,but我表姐加既橙汁越來越小,
搞到佢地貓哂,得我同住天水圍ga fd冇貓...[/color]
but我冇貓係因為[color=#1b00ff]→我:3杯正常,1杯5正常
                 →我表姐:冇輸過,幫同佢個fd頂:2杯正常,3杯5正常
              →我表姐fd:N杯正常,3杯5正常
       →住天水圍ga fd:全部N杯[/color]([color=#ff0012]迷...[/color])   
最後玩到8:xx先番屋企ar~~~:s5l84He:

2007-10-22 05:45 AM Sz-`
我想問你系到分享你既開心
定系要發洩你要通頂呢
因為我覺得你好似系開心多過發洩 -V-'

2007-10-22 07:53 PM ~Sora~
回復 #2 Sz-` 的帖子

sorr...:srZ44co:  有冇人幫我轉去日記區? :sll11t5:

2007-10-29 02:18 PM 。牙瑩*
你幾多歲丫-,-'''大小小通頂都好正常姐

2007-10-30 09:38 PM ~Sora~
回復 #4 。牙瑩* 的帖子

果日14,
26-10~15左lu~

2007-11-3 10:49 PM 彤兒`
-.-''似乎你好開心喎

頁: [1]