I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 3樓電腦室Alex好唔好人 ?

2007-9-30 03:09 AM 匿名
3樓電腦室Alex好唔好人 ?

3樓電腦室Alex好唔好人 ?

2007-9-30 08:38 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]cyberip[/i] 於 2007-9-30 03:09 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
3樓電腦室Alex好唔好人 ? [/quote]

唔好人+傻仔來的-.-

之前佢同我嘈...點知唔夠人嘈 就話搵 訓導  

(成隻狗狗咁):sZl294t:

係佢e+入左[星狗]:sk896i8: 先唔洗走:snC32VX: 學校正常1年換1次的

好多老師都係因為入左星狗 先唔洗走  

最好的例子: 張[size=4]依濃[/size]就係

2007-9-30 10:36 AM 匿名
见过n次
不过没讲过野~~~~~~~~~~
5知好5呀~~~~~~~~~~

2007-9-30 11:29 AM 匿名
ok啦佢~佢成日唔講野~:s9E43yV: 好多時我都睇佢唔倒喎sorry 幫你唔倒

2007-9-30 11:34 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]乂賢乂[/i] 於 2007-9-30 08:38 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

唔好人+傻仔來的-.-

係佢e+入左[星狗]:sk896i8: 先唔洗走:snC32VX: 學校正常1年換1次的

好多老師都 ... [/quote]

賢哥串人:sSf56P7: ~~~
應該好好睇的kaka:sFQ90Oy:

2007-9-30 05:02 PM 匿名
他好唔好人我唔知!
只知他是傻仔一名@.@

2007-9-30 06:01 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]㊣石頭㊣[/i] 於 2007-9-30 05:02 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
他好唔好人我唔知!
只知他是傻仔一名@.@ [/quote]
傻仔一名=.=!?
唔係呀嗎,未聽過有人話過佢傻仔喎@@

2007-9-30 10:11 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]乂賢乂[/i] 於 2007-9-30 08:38 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

唔好人+傻仔來的-.-

好多老師都 ... [/quote]
你點解同佢嘈先

2007-10-1 11:17 AM 匿名
系咪叫葉文康 = = ?

2007-10-1 11:52 AM 匿名
唔係牙!!!:sUP117g: :sUP117g:

2007-10-1 11:54 AM 匿名
係果個3樓電腦室果個牙!!你唔知咩 = =:s4U42I9:

2007-10-4 09:54 PM 匿名
o佢上次幫我印功課, 但係唔多講o野  :sXW35E5:

頁: [1]