I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 我們學校交錢交得好小了....

2007-9-23 08:32 PM 匿名
我們學校交錢交得好小了....

我家姐讀個間學生手冊and學生證都要比27蚊,
我地間學校唔洗比=.=
全年冷氣都要比200蚊,我地都唔洗比
嘩...要比咁多,間學校唔好去搶!!!

2007-9-28 10:05 PM 匿名
無人回復架@@""""""

2007-9-29 07:35 PM 匿名
早知我就讀你戈間na`-____________________-

2007-9-29 09:16 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]I’M__S!U癲`[/i] 於 2007-9-29 07:35 PM 發表
早知我就讀你戈間na`-____________________- [/quote]
你唔係讀官中架咩@@?

2007-9-29 09:25 PM 匿名
佢係官中~不過係上官之麻~==''   -口-''

2007-9-30 06:03 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]assassin[/i] 於 2007-9-29 09:25 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
佢係官中~不過係上官之麻~==''   -口-'' [/quote]
o.....佢咁好上來我地個大埔官中個討論區呀^^

2007-9-30 08:13 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]assassin[/i] 於 2007-9-29 09:25 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
佢係官中~不過係上官之麻~==''   -口-'' [/quote]
咦`!!!
你又知我係上官既?!

2007-9-30 08:14 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]b69e32[/i] 於 2007-9-29 09:16 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你唔係讀官中架咩@@? [/quote]
上官要交錢-_________________________-

2007-9-30 08:14 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]b69e32[/i] 於 2007-9-30 06:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

o.....佢咁好上來我地個大埔官中個討論區呀^^ [/quote]
因為無聊牙麻-___________________________-

2007-10-1 12:01 PM 匿名
=3=  !!!! 得大埔官中唔洗比學生證$$ 正!!!

頁: [1]