I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 點解點解?!?! /___\'

2007-9-4 05:27 PM 匿名
點解點解?!?! /___\'

[font=Georgia][color=Black]
[u][b]點解[/b][/u][color=maroon]我地個校長要退休?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=LimeGreen]我地個校長咁麻煩?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=Purple]要系長洲咁遠轉過黎大埔做校長?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=Orange]個校長咁麻煩?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=Teal]要轉五日制?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=pink]中三要分開music同art上堂?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=Blue]依家官中要管得咁嚴?!.[/color] [b][p.s::校長問題?!.][/b]
[u][b]點解[/b][/u][color=LimeGreen]早會佢要用英文同我地打招呼?!.[/color]
[u][b]點解[/b][/u][color=Red]今年既f.1要每1都要j0!n 1個制服團體?!.[/color][b]點解[/b].. .[b]點解[/b]..;[/color][/font]

[color=Black]

. ..

{ 希望遲d我會對依個校長改觀-_- }

我依家好吾習慣/___\'
好吾鐘意.. . /3\

.. .

其實最緊要系.. . -v-""

.. ....[/color]

:sXj48DF: [u][color=Red][size=4][b]點解今年我要比依濃教?!. :s4U42I9: 普通話t_t'[/b][/size][/color][/u]
[color=Blue]嘟-_-[/color]
[color=LimeGreen]-
聽日正式開學啦.
灰.[/color]

2007-9-4 06:12 PM 匿名
哈哈..
好抵死呀..

2007-9-4 06:27 PM 匿名
e龍先爽牙,,哈哈xd

2007-9-4 07:21 PM 匿名
[color=Red]    反事也問點解
        那我想你
問一世也問不完吧 囧`[/color]

2007-9-4 07:53 PM 匿名
我中二都係要分開music同art上堂=,.=''
好煩-,,-

2007-9-5 12:14 AM 匿名
shan-v-'
我都系E儱教普通話啊/_\'
死得慘.仲有1科吾記得左咩都系佢教咖\口/'

2007-9-5 08:10 PM 匿名
佢今年冇教禾呀~ kaka~沈月君教禾呀~~   >~<

2007-9-5 08:36 PM 匿名
中11定要1人`1個 制 服 團 體 牙:sgk559V:
我吾想入lo /v\ " ..
吾知入乜:sXj48DF:

2007-9-5 08:48 PM 匿名
e家校長真係好煩嫁!?

2007-9-5 08:50 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]___C0eY儀=][/i] 於 2007-9-5 08:36 PM 發表
中11定要1人`1個 制 服 團 體 牙:sgk559V:
我吾想入lo /v\ " ..
吾知入乜:sXj48DF: [/quote]
:sup44hr:我都係,你入女童軍= =我入男童軍OK?

2007-9-5 08:51 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]SIU偉仔[/i] 於 2007-9-5 08:50 PM 發表

:sup44hr:我都係,你入女童軍= =我入男童軍OK? [/quote]
我刀想-v- ...
Kkk -_-'..

2007-9-5 09:04 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]___C0eY儀=][/i] 於 2007-9-5 08:51 PM 發表

我刀想-v- ...
Kkk -_-'.. [/quote]
:sWh98W1:咁一起入童軍啦~_~

2007-9-5 09:08 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]SIU偉仔[/i] 於 2007-9-5 09:04 PM 發表

:sWh98W1:咁一起入童軍啦~_~ [/quote]
0h My 吉 :sUP117g:
我吾要制服團隊 /v\
點解今年中一先系咖 :sZl294t:
吾公平-x-!

2007-9-5 09:10 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]SIU偉仔[/i] 於 2007-9-5 09:04 PM 發表

:sWh98W1:咁一起入童軍啦~_~ [/quote]

見到你地咁講我都想講d野
你唔好入童軍啦仲好,因為田雞個童軍都汁得啦
童軍d人又傻傻地,又衰
你入左我怕你走唔到=.=...如果要走都要好煩
入星軍仲好啦

2007-9-5 09:15 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]b69e32[/i] 於 2007-9-5 09:10 PM 發表

見到你地咁講我都想講d野
你唔好入童軍啦仲好,因為田雞個童軍都汁得啦
童軍d人又傻傻地,又衰
你入左我怕你走唔到=.=...如果要走都要好煩
入星軍仲好啦 [/quote]
:scZ57RZ:咁入咩= =我唔想入星軍BO><

2007-9-5 09:17 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]SIU偉仔[/i] 於 2007-9-5 09:15 PM 發表

:scZ57RZ:咁入咩= =我唔想入星軍BO>< [/quote]
我唔係話你一定要入星軍,
我正係知你入左童軍無好結果姐
仲有,童軍仲係到先算=.=

2007-9-5 09:46 PM 匿名
那入紅十字會吧-_-(唔知有冇打錯--

2007-9-5 09:51 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]巫仁愛`[/i] 於 2007-9-5 09:46 PM 發表
那入紅十字會吧-_-(唔知有冇打錯-- [/quote]

紅十字 d人話要抄野的:s7178b6::scZ57RZ:

2007-9-5 09:54 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]乂賢乂[/i] 於 2007-9-5 09:51 PM 發表

紅十字 d人話要抄野的:s7178b6::scZ57RZ: [/quote]
=口=''
但學校話得四個..
得咁少選擇...
又一定要參加一個-__-''
唉-_-

2007-9-5 10:19 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]巫仁愛`[/i] 於 2007-9-5 09:46 PM 發表
那入紅十字會吧-_-(唔知有冇打錯-- [/quote]
真係入牙/_\""?

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 點解點解?!?! /___\'