I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 令日係唔係有得SEE咩班?.?

2007-7-20 09:56 AM 匿名
令日係唔係有得SEE咩班?.?

金日係唔係有得SEE咩班?.?笞笞我唔該=,=我係升中1果D

2007-7-20 02:22 PM 匿名
有呀...
得4班好少

2007-7-20 03:28 PM 匿名
哦=.=     ................

2007-7-20 03:50 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]berserker[/i] 於 2007-7-20 02:22 PM 發表
有呀...
得4班好少 [/quote]

乜吾系25號先去睇咩`
甘日有咩?`吾知-,-

2007-7-20 09:19 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]ah-jade`[/i] 於 2007-7-20 03:50 PM 發表

乜吾系25號先去睇咩`
甘日有咩?`吾知-,- [/quote]
[b][color=Black][align=center]-.-佢話緊小六升f.1 ‵[/align][/color][/b]

2007-7-21 01:20 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]sIuminG`[/i] 於 2007-7-20 09:19 PM 發表

-.-佢話緊小六升f.1 ‵ [/quote]

[color=#0900ff][size=6]       -[]-
   f.1特別好-.-[/size][/color]

2007-7-21 01:21 PM 匿名
都冇左1e.....f2 or f......果d就25唔係咩???

2007-7-21 06:02 PM 匿名
=,=做咩我分班果時好屎都會入左1A ga?= =我唔想1a,我小學果時又唔係good人,我小學係小6最後果幾個屎人黎ga wo=,=仲有分班果時,我有d 識都唔做!做咩會入左a ga?定係d人仲屎=,=定係我 -6,定係1a最屎
唔該笞笞我plz

2007-7-21 06:03 PM 匿名
果個屁股仔係我黎=,=唔該笞

2007-7-21 07:28 PM 匿名
[b][u][color=Black]可能里考升班試個時,,
個個考得吾好..里考得好掛''
下年就會睇成績嫁啦!

里F.1-v-"??[/color][/u][/b]

2007-7-22 02:31 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]SIU偉仔[/i] 於 2007-7-21 06:03 PM 發表
果個屁股仔係我黎=,=唔該笞 [/quote]
[b][align=center][color=Black]-.-1a唔一定係精英班‵[/color][/align][/b]

2007-7-22 02:42 AM 匿名
1a 唔一定係最好ga係中學黎講 明唔明呀 e位同學仔

2007-7-22 05:37 PM 匿名
年年精英班都唔同嫁la...

2007-7-22 05:39 PM 匿名
年年精英班都唔同嫁la...唔係嫁咩???

2007-7-22 09:45 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]屁股仔[/i] 於 2007-7-21 06:02 PM 發表
=,=做咩我分班果時好屎都會入左1A ga?= =我唔想1a,我小學果時又唔係good人,我小學係小6最後果幾個屎人黎ga wo=,=仲有分班果時,我有d 識都唔做!做咩會入左a ga?定係d人仲屎=,=定係我 -6,定係1a最屎
唔該笞笞我plz [/quote]

我果年1c d人成績最好   不個我唔係咁好都入到1c

2007-7-22 09:51 PM 匿名
我讀3d,精英班
但係都d成績都唔夠3f好

2007-7-24 01:08 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]sIuminG`[/i] 於 2007/7/22 02:31 發表

-.-1a唔一定係精英班‵ [/quote]

[font=Georgia][color=Black] 講得岩-口-`
年年精英班都吾同.. .
如果你甘講既話我肯定a班吾系精英班=]'
1d都可以好過1a*
a班吾1定系精英班.. -v+'
老實說; 精英都只系1個名.. 表面黎咖嚕*
所以吾好睇得甘重要 -_______-`
精英班只系成績比較好既人讀*
或者今年f.1 冇分都邊1班系精英班..
1班裡面有d好叻,有d一般,有d好差*'
甘樣會平均d =3=![/color][/font]

2007-7-25 01:19 PM 匿名
好q悶      大家讀咩班呀

頁: [1]