I-See 論壇 » 頭像評評站 » 啤梨工房 .

2007-7-2 04:45 PM :Kaikoey:
啤梨工房 .

=_= .. 哈哈 ..
朋友問我 : VERY BEAUTY係咪啤梨工房唱架 ..
哈哈 .. 聽完之後我笑死左 X)

啤梨工房啤梨工房啤梨工房啤梨工房 . 哈哈

BERRYZ BAN係FOR OTHER壇的 .. =_=
所以遮住個壇名同網 -,-

茉麻聽日生日 !!!
個XG係專登為佢整GA ..
係H!P區個生日PO一定要係我開 ^0^

2007-7-2 04:53 PM 小滴x
死糕 -V-`
Maasa生日大快樂, 我又想開 p0 -3-. 但我要返sch. 可悲-3-!

maasa的很正xd. 但臉色青了1點`
第2個, d字不太match黑底, 但簡得黎唔覺簡 (廢話?.?)
ban的` d字brush唔整到d人頭上就最好, sup!

2007-7-2 05:14 PM ★癲小敏﹏
BAN 好夢幻咧
美化好正*V*
DS唔錯

2007-7-2 06:06 PM hirochan
1的不錯..頭的BG再擦擦會更美..
2的簡了點..
3的好正~!!色好正呀..2的更美...

2007-7-2 06:06 PM RAIKE
1 - D頭髮可以擦得好D ... 整體都幾好
2 - 唔識講 -0- 隻字好正
3 - 不錯:D

2007-7-2 07:12 PM TWING
1 同 3 擦左頭上d bh 更好

第2 不錯呀 ..

2007-7-2 08:20 PM 蒙妮卡x]`
1 同 3  頭上的 BH 擦咁 D 好 D :)
2 好正 :] 茉麻 隻字色好正 XD

SUP :)

2007-7-2 08:49 PM ying._.
maasa 的美化很好 :) 頭上的tt可擦多些 :) feel 幾好 *
maasa2的ds不錯 =) 字美 *
berryz ban 也是差多些tt比較好 :) feel 也好

2007-7-2 10:01 PM iamBONNIE
中間個人白番dd更加好
ban 擦番頭上既 bh 好 d
sup ~

2007-7-2 10:06 PM 彤兒`
茉麻?!邊個尼滴!??
不過也希望佢生日快樂@V@

2007-7-2 10:19 PM AR琪
頭上的bh擦左會好d,其他都很好啦 :)

頁: [1]
查看完整版本: 啤梨工房 .