I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 而家d人好串+呃人 - - 可唔可以入黎睇下?!

2007-6-29 04:27 PM 無名仕
而家d人好串+呃人 - - 可唔可以入黎睇下?!

[color=Red][size=6]佢係 [Xwants] 個 ID 係 紫蘅
佢係 YAHOO! 個 ID 係  vickytyy[/size][/color]

** 個 X 係 YOU 既簡寫 XDD

佢電話係:62599532/91847438

之前係 [Xwants] 諗住買幾本exercises
岩岩昨天同佢交收完
好炆囉唔該!!!

事關本身係前日交收既
點知我唔得閒,變左昨天
我本身約左d fd 1點係某個 MTR 等
點知12:30果時賣野果位話出銅鑼灣
問我得唔得閒
佢話佢係觀塘出門口啦

咁我見我還掂take mtr,就trade啦
我12:45係油塘等佢
等到 1點 [我等到遲晒到囉唔該]
佢一個電話黎:我行緊去將軍澳mtr呀,你去唔去將軍澳mtr等我?
我緊係話係番油塘等啦
大佬...將軍澳 and 油塘相差 得兩個 stations = ="
我諗住佢好快黎到,咁就費是搞咁多野啦

跟住我d fd已經不停打黎吹我 -.-
果時真係食晒屎囉唔該!
點知佢 1:15先黎到
唔好再遲d !?
我無睇清楚果幾本野就走左,又係一個 "信" 字玩死我!
我都唔想 = = 趕時間呀.. 遲左30分鐘先去到囉
拜佢所賜呀!!

番到屋企慢慢睇番本野
先知裡面勁多highlight and pen and pencil - -
佢先前係話過 100% 新架
去死啦佢,賣到咁貴,最後賣本舊書俾我?!
仲要有一本係搞錯左,俾左另外一本我唔要既我囉!!

我昨天at once打番俾佢
佢話佢唔得閒,聽日先講"" [語氣已經唔好]
我今日打俾佢好多次無人聽

好啦,最後佢打番俾我
我話:我唔要呢三本書啦,我想退番錢,[color=Red]而且我可以去番之前個MTR同你trade[/color]
佢話唔得,話好晒佢車錢,因為佢住屯門喎!!
之後勁串嘴
佢話要換就去屯門搵佢!
跟住cut左我線

我打俾番佢,佢無人聽啦!! 食X啦 唔該 -.-

PS 佢無講過佢住屯門邊o度囉
    真係鬼搵倒佢咩

好炆呀而家我!
對住果幾本野好想打人!!

[[i] 本帖最後由 無名仕 於 2007-6-29 05:05 PM 編輯 [/i]]

2007-6-29 04:28 PM ★癲小敏﹏
佢特登架嘛= =
時下丁人就係拱串架啦
懶型嘛

2007-6-29 04:32 PM ky.Lip
如果俾著係我. .. 唔份氣. ..
真係去搵佢. . .仲要call多幾個fd.. .
嘈起上來有著數

2007-6-29 04:34 PM Akaisha_Oki
咁錯在於你先-_-
我在面交那時已經冇看清楚本野係唔係100%新-,-
咁他現在用咁既態度係理所當然

2007-6-29 04:35 PM 無名仕
[quote]原帖由 [i]★癲小敏﹏[/i] 於 2007-6-29 04:28 PM 發表
佢特登架嘛= =
時下丁人就係拱串架啦
懶型嘛 [/quote]

好無奈 = =
一男一女係咁串我

2007-6-29 04:35 PM 無名仕
[quote]原帖由 [i]::Lky[/i] 於 2007-6-29 04:32 PM 發表
如果俾著係我. .. 唔份氣. ..
真係去搵佢. . .仲要call多幾個fd.. .
嘈起上來有著數 [/quote]

都唔知佢住邊
又唔聽電話 = =

2007-6-29 04:39 PM 無名仕
[quote]原帖由 [i]-膠cao〝[/i] 於 2007-6-29 04:34 PM 發表
咁錯在於你先-_-
我在面交那時已經冇看清楚本野係唔係100%新-,-
咁他現在用咁既態度係理所當然 [/quote]

第一,佢叫我等左30分鐘,仲要我趕時間 = =
第二,佢自己講明左[color=#da0000]好多次係100%新[/color]架
第三,我俾人吹邊有心情睇
第四,佢仲要拎錯野俾我 = = 但係電話仲惡人先告狀 ..
            我話我有 pm 做 evidence,佢at once又話我無睇清楚

最後連俾錯我果本野都唔肯換俾我 ""

anyway, 我實在太信人啦 -.-
唯有下次睇清楚d

thx for comment

2007-6-29 11:15 PM MG.V_Vll
[b][u][align=center][color=#2d0000]唉..
而+D人好CHEAP呀..
不過算LA..
咪當買個教訓...
以後要小心D LA=]][/color][/align][/u][/b]

2007-6-30 03:32 AM ~初戀的秘密~
[color=Black]比人串,果個人唔岩啦,比本爛書你
  佢好唔岩呀,好XX 係我早己串死佢[/color]

頁: [1]