I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 我依家睇清楚你係咩人啦

2007-6-10 01:23 PM 露西亞人魚公主
我依家睇清楚你係咩人啦

[size=4][size=3]我都忍你啦
今次真係忍夠你啦.
咁今日佢打電話比我...
佢就打黎傾計.
我就問佢你用咩黎單歌嫁
佢:我用訊雷嫁
我:哦..
佢:e?你知咩叫訊雷咩(都幾大反應)
我:緊係知啦
佢:冇...之不過e為你咁蠢既性格唔知姐..
我戈陣時真係好嬲呀
你好叻咩..成日係到睇小人...
你連打字都唔色打呀..你靜係色得打自己個名..
仲要係人地教佢打佢自己個名tim..
數學考試100分佢先佔得個三十幾分..
我一句都冇話過你蠢...
但你少少事就話人地蠢..
你話我蠢既時候..
仲要係到唉sing{壇)气
我都冇出sing啦
我真係睇清楚你係咩人呀[/size][/size]

2007-6-10 02:32 PM  Ca`
[color=Black]-3-"
我好多FD都系甘Na"
成日話我蠢-.-
不過妳系覺得佢好吾得去邊咪串返佢囉

我都系用訊雷的xP][/color]

2007-6-11 09:49 AM 彤兒`
我都有個所謂{{朋友}}係咁!*`
我之前仲以為佢好好人..好真//
但係之後先知佢係一個講大話至叻..咒人最勁既賤人!

2007-6-11 12:24 PM 天使街002
下....3...30?咁費就5好話人啦!識話人5識話自已!!cheap啦!!

2007-6-11 12:31 PM 威風琳琳:D
[quote]原帖由 [i]-!`T0nG_}[/i] 於 2007-6-11 09:49 AM 發表
我都有個所謂{{朋友}}係咁!*`
我之前仲以為佢好好人..好真//
但係之後先知佢係一個講大話至叻..咒人最勁既賤人! [/quote]
你係咪講緊我牙??0w0''''

2007-6-11 09:44 PM ah-jade`
佢用 訊雷 好叻咩?!
睇都好冇引-3- 總要串; d 人吾識 寫個 ** 死 ** 字 |

頁: [1]