I-See 論壇 » 頭像評評站 » all about tamaki hiroshi

2007-4-20 09:28 PM 牙盈''
all about tamaki hiroshi

又是 wp
因為樹里這張相實在太美
但字部分弄得不太好呀
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

然後當然又是玉木健眼操的開始囉 =D

icon 玉木仔呆樣 ya ,,

超高興!   玉木仔跟紗季一起 ...     興奮到頂點 =D

這次的申我超失敗 .....   唉

這個主要評評美化

呃 =V=   這是惡搞的而已 ......... XD   好醜

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-4-20 09:46 PM 編輯 [/i]]

2007-4-20 09:41 PM RAIKE
=,= 我好鐘意惡搞
我不要做健眼操 ~0~

jiri 的很好 很自然:D

ICON 很好
ERIKA 的 .. MIX都不錯了 美化都不錯
KT 的 美化色唔識講 -0- 其實都很好

MIKI 有D位粉紅左就怪怪地 其他都幾好
:D

2007-4-21 03:12 AM 冷面笑像
1...銳化影響圖質..design不錯
2...美化可以白點
3...玉木兄額頭藍藍地
4...mix得很好....令令啊
5...design不錯...美化可光白
6...美化光..但colour有點怪..

2007-4-21 10:09 AM Kathy..
wp很美..色很棒x)
icon同申的都不錯啦~
美貴的膚色有d怪
之後那個是穿圍裙嗎*v*
support!

2007-4-21 11:42 AM AR琪
wp的色很好呢

ICON跟HD都很好啦
ERIKA的MIX得好好美化都唔錯呢
KT的人光少少會更好
MIKI的美化唔錯呢 SUPPORT : ]

2007-4-21 12:44 PM PinKi
wp 色好正
ICON 同HD 都5錯 ^^
TODA & KAT-TUN BAN 既DS 同MIX 都很好..
好喜個KAT-TUN BAN ..THX 牙盈
MIKI 既美化都5錯呀
SUPPORT 牙盈~

2007-4-21 02:16 PM TWING
WP的...下面d花好正...係字色唔太襯...其他都好好呀

icon 同 hd 都不錯呀 .. 但不能健我眼 .. 哈 ..

erika 既 mix 得好好 .. design 都好好

KAT-TUN 既 ..  人影做得好好 ,,. 但美化有d紫 ..

miki 既 ... 美化很好了 ..  不過唇色有d怪 ..

頁: [1]
查看完整版本: all about tamaki hiroshi