I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » Be愛四大天王的華仔

2007-4-6 03:27 AM 匿名
Be愛四大天王的華仔

Be愛四大天王的華仔

2007-4-7 04:02 AM 匿名
你好無聊 開左1個po 又開 kai小陣啦  

2007-4-7 10:50 AM 匿名
樓主呀樓主...你搞緊乜呀?:em34:

2007-4-7 11:52 AM 匿名
-_-死傻仔  開咁多呢d無聊post托咩...博出位?

2007-4-7 02:02 PM 匿名
「牙BEN﹏《呀軒﹏你兩個只係識得話我kai 我開post關你咩洠 識講白痴  
識講死傻仔 你兩個唔識講其他 真係多事

2007-4-7 02:11 PM 匿名
kai你個頭呀 《呀軒﹏ 我做咩洇A都要咁多事 其他人你又唔講 你當人死我生

2007-4-7 02:14 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]「牙BEN﹏[/i] 於 2007-4-7 11:52 AM 發表
-_-死傻仔  開咁多呢d無聊post托咩...博出位? [/quote]
你真係好煩 我開post好無聊都唔駛你咁多狫

2007-4-7 04:44 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]影-亂之忍[/i] 於 2007-4-7 03:30 PM 發表
正一kai 子~~~
開埋d rubbish po~~~ [/quote]
關你咩洠 垃圾 你先係kai 子 死傻仔

2007-4-8 11:12 AM 匿名
下 我做咩唔可以多事下呀 人係有自由ga 我講d咩關你咩事呀 傻仔

2007-4-8 12:09 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]《呀軒﹏[/i] 於 2007-4-8 11:12 AM 發表
下 我做咩唔可以多事下呀 人係有自由ga 我講d咩關你咩事呀 傻仔 [/quote]
你唔好講傻仔呀 以為自已好了不起 城城愛阿joy

2007-4-8 12:19 PM 匿名
城城愛定阿joy

2007-4-8 02:16 PM 匿名
[b][align=center][color=Black]城城有位咁柒GE老豆,,
真係替佢可憐-口-'[/color][/align][/b]

2007-4-8 03:56 PM 匿名
你冇野呀你係度洗版你仲吊我?死傻仔-_-你又好了不起咩?你邊方面了不起呀??柒柒地

2007-4-8 07:14 PM 匿名
你唔好成日開呢D POST啦  因為你成日開咩 4大天王 咩野城城 人地關你咩事呀...唔講自己

2007-4-9 05:41 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]城城老豆[/i] 於 2007-4-8 12:09 PM 發表

你唔好講傻仔呀 以為自已好了不起 城城愛阿joy [/quote]
下 比你知我係傻tim 點算呀我係唔係要驚呀 你都唔好得好多ga 傻係
係甘多d kai子post係到

2007-4-9 11:28 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]城城老豆[/i] 於 2007-4-6 03:27 AM 發表
Be愛四大天王的華仔 [/quote]
夠境你是不是想向,

阿JOY同阿BE示愛阿!!,唔該你咪洗板啦,
:em46::em46:

2007-4-9 11:44 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]賣火柴的廢柴[/i] 於 2007-4-9 11:28 PM 發表

夠境你是不是想向,

阿JOY同阿BE示愛阿!!,唔該你咪洗板啦,
:em46::em46: [/quote]
城城愛阿JOY 華仔愛阿BE 係命中註定呀 知道未呀

2007-4-10 12:02 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]城城老豆[/i] 於 2007-4-9 11:44 PM 發表

城城愛阿JOY 華仔愛阿BE 係命中註定呀 知道未呀 [/quote]
未波 柒頭

2007-4-10 02:29 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]《呀軒﹏[/i] 於 2007-4-10 12:02 AM 發表

未波 柒頭 [/quote]
你唔知道呀 學友愛阿yo  Leon愛fung 城城愛阿JOY 華仔愛阿BE 四個都講埋 知道啦

2007-4-10 02:22 PM 匿名
可能係2d  好黑果個男仔

頁: [1] 2
查看完整版本: Be愛四大天王的華仔