I-See 論壇 » 頭像評評站 » 唔 ... -_-

2007-4-5 10:07 PM cat.
唔 ... -_-

[quote]請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/quote]

icon白痴.. 唔識整 -_- 等圖load啊 lol"

[quote]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[/quote]

評thanks = ]

2007-4-5 10:09 PM RAIKE
字 ban 很好
icon 第 1 個閃得麻麻 . 第 3 個十分好 正 !
=D

2007-4-5 10:10 PM Demon.
好耐冇見cathy開po..^v^
icon好正`但中間個美化怪怪`
wordban..bg正..整體正 ..sup

2007-4-5 10:12 PM maniii.
第1個睇真d先見到佢會變色xp` 好得意!
第3個成個都好正 ^v^
字ban又好正!! support cathy^3^

2007-4-5 10:23 PM Kathy..
好耐冇見過你的GIF作品*v*
ai的2個也不錯..美化幾好
第3個icon超美..feeling超好~
字ban都係啦XD
support~

2007-4-5 10:23 PM hirochan
icon1的閃得有d怪..2的很美,,,

3的效果很正,,,如果雪哥d細返d會更好...

字ban很美^^...很久沒見樓主開post///

樓主想問bid  ma???見到sample??

2007-4-5 10:30 PM bobbycute
第一個icon連接得唔係太好
第三個落雪好正^V^

字banz都係咁正,,

SUp caT*,,=]

2007-4-5 11:02 PM
icon的字mama
feel不錯-0-
ban好正

2007-4-5 11:20 PM PinKi
3 個  icon 都好令...ds 正
小愛的色很美..第3個落雪好得意xd
字ban 好令..bg美..
support cathy -v-

2007-4-6 12:28 PM AR琪
d icon好得意 閃得很好
toda的落雪好正 !!

字ban的底好靚 support : ]

2007-4-6 05:03 PM WATERRR
ICON1閃得怪左D,其他第三個ICON好正
字BAN BG好令,字唔錯,SUP U

2007-4-6 05:20 PM kar.
icon不錯. 很有feel ,, 落雪果個很美

第2個ban bg d白色多左d

2007-4-6 06:21 PM 牙帽''
仲造 唔識整ICON. ..O左咀=0=. . .
仲要係GIF. ..不錯. .最愛第1個AI. ..... . .
第2個ICON D頭髮. . .太紅. .. XD. ..
SUPPROT

2007-4-6 07:04 PM wei.
ICON 幾有創意!幾特別 :]
第一個我覺得閃得有小小怪!
第二個 AI 的唔錯 !
NO . 3 好正!
字 BAN 全部 FEEL 都好好!

2007-4-6 07:54 PM TWING
icon超正呀 ... 很喜愛下雪那個

字ban bg 都很好 ..  框很美呀 ..

2007-4-6 10:27 PM iamBONNIE
icon des 好正
字 ban 靚
框很好

頁: [1]
查看完整版本: 唔 ... -_-