I-See 論壇 » 頭像評評站 » karei naru ichizoku

2007-3-19 09:03 PM 牙盈''
karei naru ichizoku

華麗なる一族
前幾日一次過睇番晒呢套劇
哈哈紗季好靚呀
但我整得好灰 Orz
還是要努力學一下 icon
請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我沒 mix 過
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

好矇 -v-

美化 sorry 冇縮細原圖 ..

謝謝大家 ~

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-3-20 06:45 PM 編輯 [/i]]

2007-3-19 09:06 PM RAIKE
紗季的 . 光點更好看 :)

第 1 個 ban 和美化都好
第 2 個 ban 人的美化很好 . 但底多左點雜色 .. :)

2007-3-19 09:20 PM bobbycute
紗季iconz,,暗左d,,
ban1,,the tone好特別
ban2,,是不錯的,因為圖質實在是差,,

SUp*,,=]

2007-3-19 11:43 PM iamBONNIE
icon仔很好
ban des 很棒
色一流
erika ban . 字位兩人仔無咁矇會好d
美化好@v@

2007-3-20 12:36 AM 蒙妮卡x]`
ICON 色灰左 D
CUT 位幾好 =]
BAN 1 好美呀 ; ] 色好正!!!
BAN 2 美化不錯 =) 但個底還見到 少少雜點
最後的美化正 XD!

SUP =]

2007-3-20 06:50 PM VanessaXTabo
評 兩 個 i c o n s !-3333-

色 超 美 的 ,,,特 別 係 第 二 個 !

b a n 有 點 濛 濛 ,,,是 因 為 幅 圖 ,,

但 美 化 已 經 很 好 了 ^^

2007-3-20 07:40 PM TWING
icon暗左d ....

ban 色很好 ... design 也是呀 ...

ban 2 美化勁 .. 右人影同字都很好呀 ... 但唔似你的作風

美化都很好呀 ....

sup

2007-3-20 08:27 PM Kathy..
三好的美化同BAN色超正!很好
SAKI 的都唔錯*v*
sup

2007-3-20 08:35 PM cat.
ICON好綠@o@""
2個BAN都好正呢 ^O^"
美化既唇色唔知點解我覺得有D怪 =_= SUPPORT

2007-3-20 09:40 PM AR琪
icon 光d會更好
1的色好靚 des很好
2美化很好 清清地咁 feel不錯
美化已經很好了 support : ]

頁: [1]
查看完整版本: karei naru ichizoku