I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » d呀哥做左唔認數wo

2007-3-16 06:31 PM superyyh
d呀哥做左唔認數wo

唔like d賤人哥lo,今,我推自己張登(椅子)出黎,我一推果時見唔到佢,但係佢又見到我推張登出黎,之後佢又過黎推掉我,我就比人佢推左洛去啦,差d死呀,之後佢唔認wo,話我坐得衰,一句sorry都冇,做得出又唔認,又話佢見唔到我推張登出黎,之後佢話,張登我收番呀,張登又唔係佢,佢有咩權?好僧比佢管住lo,大佬呀,又同我罵左一陣,之後佢就嬲啦,次次都用嬲黎壓人,自己唔岩又係到打人,,佢又話我推出黎果時見到佢,大佬,我推出黎佢就無啦啦走過黎推我,我唔死唔緊要,佢仲做咩都唔認,都唔知佢有冇良知,佢點做人呀哥?咁都得,佢算得係咩呀哥?好僧佢lo,如果我唔係lucky,我就真係來自天堂lo

<-------來自天堂,佢害架,賤到死

[[i] 本帖最後由 superyyh 於 2007-3-16 06:32 PM 編輯 [/i]]

2007-3-16 07:01 PM x黑雨x
兄弟,我好明白你既感受,係感同身受先岩....

2007-3-16 07:58 PM nepia_ryoma
佢又真係...幾衰wo...
係我ge話...
一早已經scold爆左佢啦...
不過呢...
其實e種人呀...
唔值得去scold...
佢咁衰...
費時為左佢而殺死無數細胞...
唔值得啦~

2007-3-17 06:45 PM superyyh
[quote]原帖由 [i]nepia_ryoma[/i] 於 2007-3-16 07:58 PM 發表
佢又真係...幾衰wo...
係我ge話...
一早已經scold爆左佢啦...
不過呢...
其實e種人呀...
唔值得去scold...
佢咁衰...
費時為左佢而殺死無數細胞...
唔值得啦~ [/quote]
我要要住佢都爆哂d細胞,要上黎發洩一下
[quote]原帖由 [i]∼微風∼[/i] 於 2007-3-16 07:01 PM 發表
兄弟,我好明白你既感受,係感同身受先岩.... [/quote]
原來我都有知已

2007-3-21 06:25 PM 『峰』
兄弟~好正常呀^^,我都係同道中人,我比你慘好多><

[[i] 本帖最後由 soong 於 2007-3-21 06:52 PM 編輯 [/i]]

2007-3-21 06:26 PM FL
我做呀哥反而比細佬蝦....T^T

2007-3-21 06:31 PM choichun10
我都有個呀哥Ar....
   不過佢冇咁9- -
都幾好家...'''
       點解你個呀哥咁[[賤]]家= =''''

頁: [1]
查看完整版本: d呀哥做左唔認數wo