I-See 論壇 » 頭像評評站 » 為何無法子相愛!?

2007-3-2 07:59 PM
為何無法子相愛!?

呢排圖區少左好多人呢
係唔係因為要HKCEE呢-0-
希望個個都會好加油la.xD
而家又整緊個forum...
因為自己個個比黑客入左.
網址流左入國內   成為洗板人的地方
而家整的壇是申請的
因為要再買空間  哈哈
好快d買空間呢呢呢呢
twins ban-0-
色好sharp-0-美化怪..bg怪..框怪..

2007-3-2 08:10 PM 蒙妮卡x]`
美化係有少少怪,,
但係色,, BG 果 d 全部都好靚 : ]
框不怪呢

sup =]

2007-3-2 09:28 PM go★
字型 .美化5好.
個框淺色再令d=]

2007-3-3 12:14 AM bobbycute
美化較黑,
而且有點粗的感覺(是bh嗎?)
但色好sharp,,
整體不俗,,

ps.isee好多人要考CE咩?

sup devil,,=]

2007-3-3 01:14 AM 〝蜜瓜之穎
唔錯,可以好d囉!!

2007-3-3 06:30 PM 婷..
[u][color=#000000]美化和字型不太好*
加油,,,SUP*]]]]]][/color][/u]

2007-3-3 10:39 PM ttsee
[color=#000000]原圖既色唔襯粉紅 美化唔好 cut都麻麻
最右阿sa身唔見左 面都唔見咁忽 字型都唔太好[/color]

2007-3-4 12:32 PM AR琪
美化的確幾怪 好綠好暗
個框色唔係咁襯 support : ]

2007-3-4 12:36 PM 牙豆''
cut得麻麻. 同埋個ban有小小蒙播.

2007-3-4 03:46 PM 牙帽''
對. ..少左好多人. ..可以要返工. ..HKCEE. ..=V=""
可能係吧. .但係噤F.5生MA ISEE. ..XD. ..
我覺得TT不錯. .但係TWINC 黑左一點

2007-3-4 06:13 PM S-ECRET;3
美化和字型不太好

2007-3-4 06:16 PM TWING
feel不錯...係gill怪左d .. 框框唔太襯 ...

2007-3-4 06:22 PM em.fling`
- 字 型 不 match

- cut 得 很 怪

- 美 化 麻 麻

-  bh / tt + 得 不 錯

頁: [1]
查看完整版本: 為何無法子相愛!?