I-See 論壇 » 頭像評評站 » 涙売りの少女

2007-2-27 03:16 PM 火火.
涙売りの少女

好耐冇見 =_=+ [有點詞窮]
冇乜野好講 -__________________________-
希望有人認得我 XD

我覺得我好秋葉男 =___= 但係友美的確好可愛`
好想快D睇 AKB48 個Concert - -" [b]ただいま恋愛中[/b]
主唱又係叫高橋 =_=""||

唔知呢到有冇AKB同好 =____=+

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
01 一個比賽的BAN

03 感謝豬豬 XD [size=4][b]友美好可愛[/b][/size]

[[i] 本帖最後由 SZE 於 2007-2-27 03:18 PM 編輯 [/i]]

2007-2-27 03:20 PM :Kaikoey:
*\/* ! 火佬不用謝 xd !
你美的刀比我好 !
ban1很好 ! 左下好靚 =v= !
ban2就是溶圖刀很好了 ! 美化就是太紅了 !
^\/^ ! icon棒 ! xd

2007-2-27 03:22 PM 火火.
[quote]原帖由 [i]牙糕''[/i] 於 2007-2-27 03:20 PM 發表
*\/* ! 火佬不用謝 xd !
你美的刀比我好 !
ban1很好 ! 左下好靚 =v= !
ban2就是溶圖刀很好了 ! 美化就是太紅了 !
^\/^ ! icon棒 ! xd [/quote]
=_=+ 謝豬豬
沒有啦 - - 你教我 我點會好過你 XD

2007-2-27 04:09 PM 牙盈''
記得 bon 好像都喜歡 AKB48 ..
溶圖同 bg 都好靚
色都好襯
係美化可以 sharp 番少少
icon 色可以實番少少

喲支持小火 =v=

2007-2-27 04:40 PM 火火.
[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-2-27 04:09 PM 發表
記得 bon 好像都喜歡 AKB48 ..
溶圖同 bg 都好靚
色都好襯
係美化可以 sharp 番少少
icon 色可以實番少少

喲支持小火 =v= [/quote]
盈盈 :D
美化呢家野  =_=+ ..

THANK YOU 盈盈 XD

2007-2-27 05:42 PM iamBONNIE
我鐘意 AKB48 架 ^0^
你個 icon 同我之前用既 icon 是同一張圖 tim ^0^
超級同意板野係超可愛 ^0^

溶圖方面很好
BG 都幾靚
第一個個影有點怪
第二個美化有點紅

2007-2-27 05:44 PM 火火.
[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-2-27 05:42 PM 發表
我鐘意 AKB48 架 ^0^
你個 icon 同我之前用既 icon 是同一張圖 tim ^0^
超級同意板野係超可愛 ^0^

溶圖方面很好
BG 都幾靚
第一個個影有點怪
第二個美化有點紅 [/quote]
終於搵到同好了 :D
YEAH 板野超可愛啊 XDDD`

THANK YOU : )

2007-2-27 11:15 PM manki..
火火的作品很久沒見了,,
也很久沒出現了..還以為你真的不回來..
搞到我沒有弄BAN 仔給你TIMM-V-"

美化好像黃左少少,,,XD

2007-2-28 04:54 PM 牙帽''
火仔好耐冇見了. ..XD. ..回住你小小先. .
晏D再回你

banner的女仔是你的朋友. ..?
不錯woo, ,,幾令女. ..xd

bg不錯. ...美化可以再白一點. .>xd. ..support

頁: [1]
查看完整版本: 涙売りの少女