I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好憎我屋企人

2007-2-23 08:44 PM 明!-3-
好憎我屋企人

好憎我老豆囉 我拎哂d利是又點姐 個個都係咁嫁啦 年年我都比哂你 今年想自己用下d錢 咁都唔得既

前日佢係大6佢叫我留多日 話返香港買108水滸果包野比我

琴晚我問佢 佢可以同我講 你自己咁多錢 自己買啦

我唔比d錢你你就叫我食自己

唔通真係我要我好似隻狗咁牙 你要我做咩就做咩

細個果陣我就咩都聽你地話 你叫做咩就叫咩

但係我而家大過啦 唔該唔好再當我係細佬 咩都要我聽哂你講

我自己有自意既主見牙

[[i] 本帖最後由 小明-v- 於 2007-2-23 08:51 PM 編輯 [/i]]

2007-2-23 08:56 PM JustYami.
- 其 實 系 甘 多 父 母 中 佢 地 ga 子 女 永 遠 刀 系 細 佬 仔 甘`
- 佢 要 你 比 晒 你 d 錢 比 佢 都 系 驚 你 會 亂 洗 ,,
- 驚 你 會 整 吾 見 姐 ....
- 吾 好 諗 衰 戈 面 naa;;]

2007-2-23 09:02 PM 明!-3-
[quote]原帖由 [i]`甜豬豬-3-[/i] 於 2007-2-23 08:56 PM 發表
- 其 實 系 甘 多 父 母 中 佢 地 ga 子 女 永 遠 刀 系 細 佬 仔 甘`
- 佢 要 你 比 晒 你 d 錢 比 佢 都 系 驚 你 會 亂 洗 ,,
- 驚 你 會 整 吾 見 姐 ....
- 吾 好 諗 衰 戈 面 naa;;] [/quote]

就算比你講岩 咁佢都昆我啦 買108果包野比我 吹水

次次都話買買買 而家 你大把錢自己買

咁我有咩講姐T^T:em35::em35:

2007-2-23 09:09 PM JustYami.
[quote]原帖由 [i]小明-v-[/i] 於 2007-2-23 09:02 PM 發表

就算比你講岩 咁佢都昆我啦 買108果包野比我 吹水

次次都話買買買 而家 你大把錢自己買

咁我有咩講姐T^T:em35::em35: [/quote]
- 搞 錯 = =
- 吾 守 諾 言 -_____-
- 打 飛 佢 ><

2007-2-23 09:15 PM 明!-3-
[quote]原帖由 [i]`甜豬豬-3-[/i] 於 2007-2-23 09:09 PM 發表

- 搞 錯 = =
- 吾 守 諾 言 -_____-
- 打 飛 佢 >< [/quote]

佢係老豆 咩都大哂嫁

2007-2-23 11:04 PM 佐藤秀吉
想問下你今年幾大
等我分享下我d經驗比你聽.-.
haha...又扮大個

2007-2-24 12:20 PM 南b
有時我都好憎 XD不過佢地始終疼我

2007-2-24 03:29 PM 明!-3-
[quote]原帖由 [i]佐藤秀吉[/i] 於 2007-2-23 11:04 PM 發表
想問下你今年幾大
等我分享下我d經驗比你聽.-.
haha...又扮大個 [/quote]
14= =你咪分享囉

2007-2-24 06:43 PM hoszeka
我都唔鐘意屋企,佢地一D都唔理人感受!我有時好想每人出生有1000萬,自己生活,唔洗比人管……

2007-2-24 06:44 PM sillylammm;p
係w0r`d老豆老母死牛一邊頸!

2007-2-25 05:00 PM 明!-3-
[quote]原帖由 [i]hoszeka[/i] 於 2007-2-24 06:43 PM 發表
我都唔鐘意屋企,佢地一D都唔理人感受!我有時好想每人出生有1000萬,自己生活,唔洗比人管…… [/quote]
1000m都未必夠用= =

2007-3-12 10:15 PM superyyh
d人係咁架啦,我細個比人拎左千幾$利是

2007-3-14 09:54 AM 雙子座的女孩
kill左佢地lor...on居....

頁: [1]
查看完整版本: 好憎我屋企人