I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好唔滿意.\ _ /.老師ge調位~好唔滿意!!!

2007-2-16 03:20 PM 偉雄.
好唔滿意.\ _ /.老師ge調位~好唔滿意!!!

唔鍾意老師ge調位!!
成日都係叫我同D男仔坐!!!
再唔係就要我自己坐!!!
憎死佢呀!!!!!!!!

2007-2-16 03:21 PM 索女喪屍機關槍
彤......吾好甘嬲住先//////冷靜d啦/////

2007-2-16 05:26 PM 童話之友
你係男仔?

我次次調珍都係同d男仔坐ge喇!不要不開心!

2007-2-16 08:06 PM 天水圈
睇黎樓主愈來愈憎果個老師

2007-3-3 09:17 PM 偉雄.
[quote]原帖由 [i]童話之友[/i] 於 2007-2-16 05:26 PM 發表
我次次調珍都係同d男仔坐ge喇!不要不開心! [/quote]

你係嬲仔ma~

2007-3-3 09:18 PM 偉雄.
[quote]原帖由 [i]天水圈[/i] 於 2007-2-16 08:06 PM 發表
睇黎樓主愈來愈憎果個老師 [/quote]

係呀!!!真係愈黎愈憎個老師!!.\ _ /.

2007-3-3 09:25 PM Akaisha_Oki
同 男 仔 坐 唔 好 咩 ?

2007-3-4 12:42 AM seed12345
老實嗰句,女同學一定好D

2007-3-4 01:29 AM 等待你的女生
[box=#333333]老實嗰句,女同學一定好D [/box]
都唔係....我次次調珍都係同d男仔坐ge喇....唔知點解....我中2 個個..一定在我前/後.../左兩呀....

2007-3-4 05:24 PM 怒WAI怒
我有個fd 佢姓伍
我叫佢伍小子啦
伍小子開個果陣就同一個女仔坐
個女仔係冇人同佢玩果d 好樣衰果d  
之後佢次次調位都調d肥婆到
笑死我

2007-3-4 05:27 PM kayanstar
我雖然係女仔∼但係我同d女同學冇咩好傾∼但係我同d男同學就好多野傾∼成日有講有笑
所以我鍾意同男同學一齊坐多d

2007-3-4 05:29 PM 怒WAI怒
男仔同男仔先好    因為我細老講佢小學
你同邊個坐就話你地....
你同男仔成日傾計只會俾人屈
如果你冇所謂咪唔怕囉

2007-3-4 11:41 PM sIuminG`
[quote]原帖由 [i]怒WAI怒[/i] 於 2007-3-4 05:29 PM 發表
男仔同男仔先好    因為我細老講佢小學
你同邊個坐就話你地....
你同男仔成日傾計只會俾人屈
如果你冇所謂咪唔怕囉 [/quote]
[b][color=Black][align=center]維哥`[/align][/color][/b]
[b][color=Black][align=center]睇唔出你高手黎'-口-[/align][/color][/b]
[b][color=Black][align=center]樓主唔洗咁嬲`[/align][/color][/b]
[b][color=Black][align=center]冇理由成世都同女仔坐-VVV-'[/align][/color][/b]

2007-3-5 12:11 AM StanLey_Son
邊個位有乜所謂...睇您肯唔肯學既者..?
佢嘈你!你咪話比老師知lo 唔好for左一d小事黎影響自己學業
香港之後就可能kao你嫁啦

2007-3-5 12:06 PM 乂啊聰乂
唉我都試過=.=...

2007-3-7 09:03 PM 一牙珊一
我都好唔滿意呀!!我係我果班度係算比較高~
so一開學就比班主任調左去單行d位度
點知而家到左下學期~佢都冇調過位呀~
我坐單邊好慘呀~而家又同我後面果個反左面
冇得talking with my fds呀!!

頁: [1]