I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 睇我點玩死你.......哈哈哈哈

2007-2-7 08:08 PM manman33033
睇我點玩死你.......哈哈哈哈

幸運 神已降臨在你身上。是一個叫冰冰的女孩子﹐被綁架﹐後來死路。請你把這封信
發給15個好友﹐10天後﹐你喜歡的人就會喜歡你。如果不發﹐你媽媽將在50天後﹐被車
撞死。這是愛情連鎖信﹐5天內必須傳給15個人。15天後﹐將會有人跟你告白。你若沒
傳出去﹐你的愛情將出現問題。著始于1 77年﹐從未失誤過。不發此信﹐將會一輩子單
身。

2007-2-8 07:11 PM ting0322
幸運 神已降臨在你身上。是一個叫冰冰的女孩子﹐被綁架﹐後來死路。請你把這封信
發給15個好友﹐10天後﹐你喜歡的人就會喜歡你。如果不發﹐你媽媽將在50天後﹐被車
撞死。這是愛情連鎖信﹐5天內必須傳給15個人。15天後﹐將會有人跟你告白。你若沒
傳出去﹐你的愛情將出現問題。著始于1 77年﹐從未失誤過。不發此信﹐將會一輩子單
身。

2007-2-8 09:53 PM KOSAbaby.
[u][align=center][color=Green]0咀*呃P0呃到梨甘*))_[/color][/align][/u]

2007-3-8 10:02 PM 怒WAI怒
呃post都唔扣
我推番個post俾板主扣      
佢都冇講咩野
壁人回  我好掺
入左黎 好掺呀

2007-3-8 10:53 PM MaN`
我都覺得係呃post呀
玩死人咩= =
無奈呀 ><

2007-3-21 06:57 PM 『峰』
小心比人鎖你post,我如果識你真人唔知會點-,-