I-See 論壇 » 頭像評評站 » n 年 無 post ! 跟我聯bid 好麼??

2007-1-31 09:41 PM F!esTa:P
n 年 無 post ! 跟我聯bid 好麼??

um*

好耐無post...

很不得~

有無人想同我一齊 bid 呀?????

有就留cm係度啦

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-1-31 09:53 PM amylau1992
一定有人同你BID啦..整野咁靚.
美化我覺得好好呀...
BG亦都整得好靚

2007-1-31 09:57 PM crystal_97
自嘲製圖不美`
你的BG同美化都好正..
要駢BID搵我啊-)  不過多D人聯好玩D-V-

2007-1-31 09:58 PM NumberOne:D
BID哂你D字BAN走-V-
FEEL好正

2007-1-31 11:36 PM bobbycute
amanda個樣好特別~~xdd
word ban超令ar!!!開bid記得通知我~~=]

2007-1-31 11:40 PM CHING=D
may 得 h0 h0 喔 *
特別是 yui >//////<"   (偏心的")

all 都好美 =]*

supppppppppp*

2007-2-1 04:09 AM jpopspecial91
I REALLY LIKE THE 字BAN, THE BG HO LANG AR!
THE BAN LOOKS REALLY PRETTY, COLOUR IS VERY STRONG!
GREAT JOB, SUPPORT!

2007-2-1 01:00 PM hirochan
KYOKO的,,字不太MATCH///

字BAN好美化,,,BG好正1,,字效都好MATCH..框好CUTE呢///

不介意的可以告訴我是怎麼弄的MA??不可以 IS OK..煩住樓主了,,SORRY呢~!!

YUI的美化很美,,但字可以較吓字效,,,最尾的BAN FEEL IS GOOD///

2007-2-1 04:10 PM iamBONNIE
美化很不錯
頭髮滑一點會更好
之後的 ban 也很不錯

2007-2-1 05:06 PM cat.
我岩岩整左d拍品諗住遲d bid *o*
我想同你聯bid呀 =  ]

---------------------------------------------------------

ban嘴冇咁紅好d, bg靚 :)
字ban唔錯, 英文字唔加會好d
美化都幾正啊, SUPPORT

2007-2-1 05:25 PM RIRIKY
NO1的個咀太紅 . .
BG真系令爆 . . 尤其系字BG個底好襯個字 . .
美化幾好 . . +卜

2007-2-1 05:40 PM kar.
人同bg好 match 字幾好

字ban bg好美 字都唔錯

美化太白 ,

ban 簡潔不錯

support

[[i] 本帖最後由 13歲 於 2007-2-1 05:43 PM 編輯 [/i]]

2007-2-1 05:42 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2007-2-1 05:06 PM 發表
我岩岩整左d拍品諗住遲d bid *o*
我想同你聯bid呀 =  ]

---------------------------------------------------------

ban嘴冇咁紅好d, bg靚 :)
字ban唔錯, 英文字唔加會好d
美化都幾正啊, SUPPORT [/quote]

謝謝甘多位~

真的ma~

甘你bid的時候就加我啦~

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-2-1 01:00 PM 發表
KYOKO的,,字不太MATCH///

字BAN好美化,,,BG好正1,,字效都好MATCH..框好CUTE呢///

不介意的可以告訴我是怎麼弄的MA??不可以 IS OK..煩住樓主了,,SORRY呢~!!

YUI的美化很美,,但字可以較吓字效,,,最尾 ... [/quote]

框定係bg~

框係好簡單架~^^*

[[i] 本帖最後由 ...ThiNK... 於 2007-2-1 05:44 PM 編輯 [/i]]

2007-2-1 05:49 PM CHARMAINE晴
[quote]原帖由 [i]...ThiNK...[/i] 於 2007-1-31 09:41 PM 發表
um*

好耐無post...

很不得~

有無人想同我一齊 bid 呀?????

有就留cm係度啦

**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]

BG很好...

字BAN超正

但有個BAN  GE人物的咀太紅...

SUP

2007-2-1 07:45 PM ying._.
bg 好掂 >333333< 尤其玫瑰 xp
美化都幾好x) 但 d 咀 唔 好 咁 紅 會 令 d =)
框幾好 * 字也好 *
我一定去bid你的=vvvvv=
真的好美 >3333333<
supp0rt

2007-2-1 07:51 PM PinKi
BG 幾令...
美化都幾好呀...
最後既ban 都5錯呀....
整體都很好..support :)

2007-2-1 10:39 PM 蒙妮卡x]`
1 - 佢個樣好似公仔 xd 整體上不錯
2 - 一貫的靚 xdd!
3 - 美化靚 -0-
4 - 清左好多,, 正 xd
5 - 幾靚,, 但果兩句英文有 d 怪 xd

嘩點解 babe 你咁勁 xd 都唔識評了
哎呀我部腦壞左 n 世冇製圖 -3-

sup!

2007-2-1 10:43 PM F!esTa:P
[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-2-1 10:39 PM 發表
1 - 佢個樣好似公仔 xd 整體上不錯
2 - 一貫的靚 xdd!
3 - 美化靚 -0-
4 - 清左好多,, 正 xd
5 - 幾靚,, 但果兩句英文有 d 怪 xd

嘩點解 babe 你咁勁 xd 都唔識評了
哎呀我部腦壞左 n 世冇製圖 -3-

sup! [/quote]

唔打緊啦

我整俾你咪得lo~

謝評呀!

2007-2-2 01:08 PM hirochan
[quote]原帖由 [i]...ThiNK...[/i] 於 2007-2-1 05:42 PM 發表

謝謝甘多位~

真的ma~

甘你bid的時候就加我啦~

框定係bg~

框係好簡單架~^^* [/quote]

麻煩樓主了,THX呢,其實我想知框怎麼弄的呢,,很可愛呀///

2007-2-3 12:32 AM [`CHIN-]
整字ban的確係你的強項!!

真係好美!!

hd個美化都唔錯!!

不過就簡左少少,,

caridee & amanda個個的美化就怪怪地,,

sup*

頁: [1] 2