I-See 論壇 » 頭像評評站 » 不是作品的topic

2007-1-22 11:00 PM manki..
不是作品的topic

今日好累唷..

系時候訓覺明天返工= ="

張相系咪好似吾同左樣呢?

用咩相機/電話, 影,我刀有少少出入的,xD

呢張系琴晚影.用相機, 肥左DD= ="

個樣有少少0靚 妹 甘= =" FUKK..

無聊一搞=口=""

臉個度有少少失敗..haa

2007-1-22 11:55 PM 蒙妮卡x]`
ICON  DES 很美 ; )
美化不錯,, 係左邊面有撻粉紅左 XD
似0靚妹咪幾好,, 後生 D 嘛 xdd

sup 靚女 xdddd

2007-1-23 04:49 PM RAIKE
icon 很好 . 用色都好
面係左邊個撻粉紅色唔太自然
其他都好
和上次和 yumiko 影的有出入 x] 但我覺得這個好看點呢 ~

haha = ]

2007-1-23 05:01 PM :Kaikoey:
豬仔你可愛了 ^v^ xd
以前c00l點 xddddd
icon好令好令 ! 沒有野評 xd

2007-1-23 07:25 PM TWING
icon design很好呀

美化有d灰 ... 同有達粉紅色左 ... 其他都很好 ....

2007-1-23 09:42 PM iamBONNIE
icon 很美 ~
底 . 字很襯 ^0^
ki 很漂亮啊 ^0^
美化很好 . 白了很多 ~

2007-1-23 09:54 PM
icon ds好正
feel不錯

ki是大大大美女xd
眼好大呀xd
你面上的敏感好未!?

2007-1-24 02:27 PM KAKAYEE:]
icon整得好正喔 .. 用色用得不錯 ..
美化ok .. 但臉上左邊有d怪 ..
大ki是美女喔 .. 哈哈 .. 很可愛 .. *v*
上次同yumiko影個張比較..呢張好睇d .. 可愛可愛 ..

2007-1-24 04:07 PM 牙帽''
而加先睇到你個POST. .我好過份呀. ..
而加死啦. .同你M耐先講一次野  
見你唔到ONLINE. ..真係OMG., ..

WOOOOOO. ..ICON好正BO. ..我到而加仲係唔識整ICON-V-
美化都好勁, ,,不過2邊面唔同色. ..加邊紅返小小會好D

頁: [1]
查看完整版本: 不是作品的topic