I-See 論壇 » 頭像評評站 » --- always together ---

2007-1-12 11:43 AM RAIKE
--- always together ---

仲有 6 日

今日中史 . 算啦
仲話要入返 20 名內 . 冇乜可能了
中文更是 .. 唉 . 作文死左
閱讀冇之前咁好 ..

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-1-12 12:18 PM 編輯 [/i]]

2007-1-12 12:04 PM F!esTa:P
哈哈
我考完啦!2個星期的惡夢

我d phy , chem , bio死晒 = ='

may化依然係甘正呀

我覺得第二幅右可以加佢地個名~呀~^^*

2007-1-12 12:13 PM siuchim.
我金日刀系考中史=3= 刀系乜刀吾識t3t'

好簡單喎個ban*vv*
不過美化好正>v<

2007-1-12 12:14 PM suiyO!;D`
我今日都係中史 exam @@
死得很悲壯的說 -_- ............
美化好正 ,

2007-1-12 01:01 PM hirochan
BAN1我覺得個DES,唔錯呢,,
BAN2加埋名隻FEEL正D....TWO BAN 美化一樣好正///

2007-1-12 01:21 PM Eunice.
今日我都係考中史…衰左…t.t::
很喜歡大大的美化>2< 蠻正的唷!

2007-1-12 07:29 PM 蒙妮卡x]`
我以前 d 中史真係超差 xdddd

ban 1 有 d 似相架 xdddd 不過左右兩邊的框好像粗了些少
ban 2 & 3 簡得黎靚 =]

sup!

2007-1-12 07:32 PM wei.
兩個 BAN 都整得好正呀..!
美化幾特別的...!

2007-1-12 07:41 PM TWING
design簡單...

但整體十分之match

sup

2007-1-12 07:56 PM PUI.
ban feel好soft 自然,,好mh
冇野彈
sup!

2007-1-12 09:54 PM AR琪
des簡單 但係feel同美化都好正
我覺得我中史考得唔錯的說 x )

support : ]

2007-1-12 10:26 PM PinKi
雖然簡...但feel 同美化都好正...!!!!
sup raike!!~

2007-1-12 10:29 PM (^-^#)昔”
第1個:;吾知評咩好*v*
第2個ban;吾知點解覺得深色得滯.

Sup

2007-1-12 10:36 PM Kathy..
衰左?
2個BAN都很好
第2個咀好紅*V*
SUP!

2007-1-12 10:57 PM iamBONNIE
MIX 好掂 [白底圖關係=V=]
美化掂
學年曆果張 . UM YA . 大貴本身果咀已經好紅 *3*
而家仲紅 .. 我發覺高木係似中毒 [紅唇毒] -V-

2007-1-13 10:57 AM 冷面笑像
1...美化得(your style)

2&3...美化得(他們的口唇好紅)

頁: [1]
查看完整版本: --- always together ---