I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » h0 unhappy/_\'

2006-10-31 07:47 PM ying:)
h0 unhappy/_\'

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-10-31 07:51 PM Demon.
你媽媽好惡 .. [怕怕..]
好多地方 } xDD
唔好唔開心.. *33*

2006-10-31 07:54 PM Kate;)
*0*  你 呀 媽 咁 gA .
mTR 好 多 人 bO *0*
痴 痴 的 -__-
如 果 要 行 街 就 會 行 耐 d 拉 -___-

bEBE 唔 好 唔 開 心 /3\
我 會 心 痛 gA xDDD
bEBE 有 空 同 我 玩 mSN 拉 xD
我 地 五 個 好 耐 無 一 起 cHAT 拉 xD`

2006-10-31 07:56 PM Phoebe:]
你老娘很變態-0-`
有比保護你xd,不用怕-v-

2006-10-31 07:58 PM Kathy..
你個媽媽都好惡下

bebe好慘 t o t

2006-10-31 08:09 PM ying:)
[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2006-10-31 07:51 PM 發表
你媽媽好惡 ..
好多地方 } xDD
唔好唔開心.. *33* [/quote]
h0吾開心.. /_\
[quote]原帖由 [i][琦-][/i] 於 2006-10-31 07:54 PM 發表
*0*  你 呀 媽 咁 gA .
mTR 好 多 人 bO *0*
痴 痴 的 -__-
如 果 要 行 街 就 會 行 耐 d 拉 -___-

bEBE 唔 好 唔 開 心 /3\
我 會 心 痛 gA xDDD
bEBE 有 空 同 我 玩 mSN 拉 xD
我 地 五 個 ... [/quote]
mtr超多人l0r-_-'    h0>v<
[quote]原帖由 [i]L-HERMIA`[/i] 於 2006-10-31 07:56 PM 發表
你老娘很變態-0-`
有比保護你xd,不用怕-v- [/quote]
我愛比比/_\
[quote]原帖由 [i]ka-Thy`[/i] 於 2006-10-31 07:58 PM 發表
你個媽媽都好惡下

bebe好慘 t o t [/quote]
琪琪琪琪琪琪琪/_\

[[i] 本帖最後由 siube` 於 2006-10-31 08:10 PM 編輯 [/i]]

2006-10-31 08:12 PM crystalfong
[align=center][color=Purple]W a a a a a a a =)`
{ B E B E } ,, 你 媽 媽 好 惡 l o r r r r r r -0-`
b u t 吾 好 吾 H A P ! *' '
我 牙 媽 都 係 好 惡 ..*[/color][/align]

2006-10-31 08:14 PM Kate;)
[quote]原帖由 [i]siube`[/i] 於 31/10/2006 20:09 發表

[/quote]
咁 多 人 都 話 你 pX *0*
咁 係 屋 企 未 d 你 *0*
xD

2006-10-31 08:15 PM {-飛飛`''*
BEBE ''* 不要給恐懼打敗喔 { 加油 !! }
其實我覺得你媽媽可以吾洗甘惡 =U=
ANYWAY - 我支持你 !!
我都試過吾記得帶鎖匙 *
甘我問我牙媽可吾可以拎鎖匙比我 ''
佢無啦啦可以話我好晦氣對佢 *
我啞曬 =O- 跟住咪喊囉 * 打比個 FD 系甘講囉 "
超吾開心 - 明明我冇 - 佢話我有 -
超吾 GUR 的感覺 ''
但我牙媽最勁既系拎鎖匙比我果陣可以完全當頭先佢鬧我 D 野吾系一回事 =X-

2006-10-31 08:46 PM 恩恩恩恩`
你牙媽好惡` .___.
吾好甘吾開心啦` 撐你架*!

2006-10-31 09:00 PM ABCDOLL
唔好喊啦=3333="....我支持你嫁丫@w@"

2006-10-31 09:03 PM Phoebe:]
[quote]原帖由 [i]siube`[/i] 於 2006-10-31 08:09 PM 發表

h0吾開心.. /_\

我愛比比/_\

琪琪琪琪琪琪琪/_\ [/quote]
點解愛我都要吾開心-0-

2006-10-31 11:11 PM KkKkKkaRen:]
HELLO~~BEBE~~
唔好唔開心啦~~~
不過你呀媽真係過份左D 既~~
無BRING 鎖匙姐.....
又唔係殺人放火~~
(唔好意思..我講野直左D 希望你唔好介意)
唔好唔開心啦~~
開心D..人都長命D呀=]]

2006-11-1 04:52 PM ying:)
多謝你地安慰呀>v<'     我琴晚比佢鬧到成隻狗咁/_\
好吾鋸-3-

2006-11-1 05:18 PM 琪``
可能佢做野做得唔開心呢,,
不過我都覺得你媽媽佢唔係好講道理,,
算啦,,
唔好唔開心啦,,]]

頁: [1]
查看完整版本: h0 unhappy/_\'